Sutra nova sjednica

Nema obustave nastave u HBŽ

Krizni stožer će u četvrtak, sukladno epidemiološkoj situaciji, donijeti odgovarajuću naredbu o čemu će građani biti pravovremeno obaviješteni'
Sci-Tech / Znanost | 11. 03. 2020. u 15:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nastava u svim školama Hercegbosanske županije se odvija dok Krizni stožer resornog ministarstva ne donese Naredbu o obustavi'', priopćeno je iz Vlade ove županije.

''Zbog velikog broja upita u svezi obustave nastave u osnovnim i srednjim školama u Hercegbosanske županiji, obavještavamo roditelje i učenike da se nastava odvija sve dok Krizni stožer Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije ne donese Naredbu o obustavi'', dodaje se.

''Krizni stožer Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije će u četvrtak 12. ožujka, u 12 sati imati sastanak na kojem će procijeniti epidemiološku situaciju na području Hercegbosanske županije i sukladno epidemiološkoj situaciji donijeti odgovarajuću naredbu o čemu će građani biti pravovremeno obaviješteni'', poručili su iz Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije.

Kopirati
Drag cursor here to close