Vodeći stručnjaci

Najveći međunarodni 2. AAA Kongres - unapređenje znanja zdravstvenih radnika i pacijenata

Naime, ovogodišnji 2. po redu AAA Kongres doveden je na zavidnu razinu, a zahvaljujući stručnom odboru i timu internacionalnih predavača i vodećih svjetskih stručnjaka iz zemlje i regije
Sci-Tech / Znanost | 26. 05. 2021. u 09:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruženje pacijenata s alergijama, astmom i atopijskim dermatitisom, registrirano na razini BiH, zajedno sa specijaliziranim zdravstvenim medijem klinika.ba organizira 2. AAA Kongres.

''Posvećujemo kontinuiranu pozornost unapređenju znanja zdravstvenih radnika i pacijenata na polju atopijskih bolesti. Naime, ovogodišnji 2. po redu AAA Kongres smo doveli na zavidnu razinu, a zahvaljujući stručnom odboru i timu internacionalnih predavača i vodećih svjetskih stručnjaka iz zemlje i regije'', priopćili su organizatori.

Neki od predavača na Kongresu su prof. dr. Paul Turner - Imperial Univerzitet London; Prof. dr. Adnan Čustović - St Mary’s Campus Medical School, V. Britanija (predsjednik Stručnog odbora AAA Kongresa).

S nama su također i prof. dr. Ratko Đukanović - Univerzitet Southampton; Prof. dr. Peter Karošec – Univerzitetska klinika Golnik, Slovenija; Prim, dr. Darko Richter, Hrvatska; Prof. dr. Željko Mijušković, VMA, Srbija te još mnogo eminentnih stručnjaka posvećenih istraživanju i liječenju atopijskih bolesti.

''2. AAA Kongres će se održati online od 28. do 30 svibnja, a okupit će preko 400 liječnika iz zemlje i regije te 200 pacijenata u trećem danu Kongresa'', pišu organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close