Za svaku pohvalu

Mostarski Fakultet strojarstva dobiva laboratorij za automobilsku mehatroniku

Laboratorij je napravljen i opremljen u okviru projekta "Unaprjeđenje sveučilišnog obrazovanja iz oblasti automobilske mehatronike".
Sci-Tech / Znanost | 22. 11. 2017. u 15:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svečanost otvaranja laboratorija za automobilske mehatroničke sustave održat će se u četvrtak, 23. studenoga, na Fakultetu strojarstva, računarstva i elektrotehnike, u 10 sati, priopćeno je Ureda za odnose s javnošću Sveučilišta u Mostaru.

Laboratorij je napravljen i opremljen u okviru projekta "Unaprjeđenje sveučilišnog obrazovanja iz oblasti automobilske mehatronike".

Projekt implementiraju Hyundai Motor Europe Technical Center GmbH iz Njemačke, Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, pod pokroviteljstvom DeveloPPP.de, programa njemačkog Saveznog ministarstva za gospodarsku suradnju.

O ciljevima projekta, provedenim aktivnostima u izgradnji i opremanju laboratorija, kao i o budućim koracima za razvoj laboratorija govorit će dekan Fakulteta strojarstva i računarstva Sveučilišta u Mostaru Željko Stojkić, rektor Sveučilišta u Mostaru Zoran Tomić, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg, predstavnik GIZ-a Karl-Heinz Jach i voditelj projekta Šimun Bogdan, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close