Ljubitelji znanosti

Europska noć istraživača BiH: Idemo Iza horizonta i nagrađujemo!

Iza horizonta mogućnosti su bezbrojne i iza horizonta nas očekuju novi izumi, nova znanstvena dostignuća i nove zabavne aktivnosti za sve ljubitelje nauke i istraživanja!
Sci-Tech / Znanost | 30. 09. 2021. u 13:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Europska noć istraživača Bosne i Hercegovine više od desetljeća okuplja sve ljubitelje znnaosti  i istraživanja u najzabavniju i edukativniju proslavu znanstvenih dostignuća!

''U 2021. godini zajedno idemo Iza horizonta! te ćemo istaknuti vještine i znanje potrebne da se pripremimo za izazove budućnosti i upoznamo se sa svim prednostima vrhunskog i inovativnog istraživanja. Kao i do sada, Noć istraživača je multidisciplinarni događaj koji stavlja pozornost na znanost, tehnologiju, poduzetništvo, umjetnost i stvaraoce (STEAM) u Bosni i Hercegovini i širom regije. Zajedno sa suradnicima, znastvenicima, istraživačima i ljubiteljima znanosti širom Bosne i Hercegovine proslavit ćemo najbolja znanstvena dostignuća, učiti, natjecati  se, razgovarati se i slaviti znanost'', poručili su organizatori. 

Šta donosi Europska noć istraživača Bosne i Hercegovine u 2021. godini?

Kroz prilagođeni online i offline program, Europska noć istraživača Bosne i Hercegovine će ponuditi bogati interaktivni, zabavni i obrazovni program. Produženi program (24.9. – 24.10.2021.) posebnu pažnju posvećuje herojima znanosti te ćemo kroz razgovore, intervjue, panel diskusije, eksperimente i posjete laboratorijama otkriti najnovija dostignuća i pobliže upoznati brojne talente koje se skrivaju širom Bosne i Hercegovine.

Znanost je zabavna, vođena je znatiželjom, a kreativnost je upotpunjuje što je ideja vodilja svih aktivnosti Europske noći istraživača Bosne i Hercegovine, a naročito za radionice i događaje namjenjene najmlađim istraživačima!

Koga nagrađuje Europska noć istraživača Bosne i Hercegovine?

Kreativnost, znatiželja, želja i volja za učenjem i istraživanjem nas pokreću!

''Europska noć istraživača Bosne i Hercegovine poziva sve zainteresirane znanstvenike, istraživače, institucije, kompanije, laboratorije, institute i ljubitelje znanosti da nam se i ove godine pridruže i predstave svoja dostignuća!

Za najbolje znanstveno-istraživačke projekte srednjoškolskih timova spremne su vrijedne nagrade, kao i za najbolje likovne radove osnovaca!

Sajam nauke i inovacija poziva sve istraživače i ljubitelje nauke da predstave svoje ideje i izume i osvoje vrijedne nagrade!'', stoji u pozivu.

Za više informacija o programu i natjecanjima posjetite: www.nocistrazivaca.ba

Kopirati
Drag cursor here to close