Tuzla Brain Week

Brainstorming, ovogodišnja tema TBW-a

Sedmi po redu Tuzla Brain Week (TBW) 2020, projekt je koji se realizira u okviru globalnog tjedna mozga, a koji ima za cilj podrobnije upoznavanje s oblašću neuroznanosti.
Sci-Tech / Znanost | 25. 12. 2019. u 11:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sedmi po redu Tuzla Brain Week (TBW) 2020, projekt  je koji se realizira u okviru globalnog tjedna mozga, a koji ima za cilj podrobnije upoznavanje s oblašću neuroznanosti.

Projekt  realizira Studentsko vijeće Medicinskog fakulteta UNTZ - Medicus, u suradnji s Medicinskim fakultetom UNTZ Tuzla i Univerzitetom u Tuzli. Ovogodišnji TBW traje od 09 do 13.03.2020. godine.

Jedna od glavnih aktivnosti Tuzla Brain Week 2018 je promocija studenata putem znanstveno-istraživačkih radova, a pored stručnih predavanja sudionici će moći i kroz radionice unaprijediti znanje o mozgu.

''Krenuli smo u pripremu sedmog po redu Tuzla Brain Weeka. U odnosu na sve  prethodne godine, sada želimo da ovaj projekt postpuno prerasta u kongres uz sve one elemente koje je imao i prije. Jučer je otvoren poziv sa slanje sažetaka radova i trajat će do polovice veljače. Već sada postoji velika zainteresiranost i pozivan sve da što prije pošalju svoje prijave s obzirom da je broj sudionika ograničen'', kazala je koordinatorica projekta Edina Sejdin.

Ovogodišnja tema TBW-a je Brainstorming. 

Kao i prethodnih godina jedan od primarnih ciljeva  TBW je promocija studentskog rada, a već sedmu godinu taj cilj se realizira putem prezentacije znanstvenih i znanstveno-istraživačkih radova!

Slanje sažetaka je otvoreno, a sve detaljnije informacije se mogu naći na:  http://ojs.tbw.sv-medicus.ba/index.php/tbw2020

Krajnji rok za prijavu radova je 14. veljače.

Kopirati
Drag cursor here to close