Željko Pervan u reklamnoj kampanji HT Eroneta

Gospodarstvo / Tvrtke | 24. 05. 2011. u 16:49 Piše: Z.S., Bljesak.info
Kopirati

Popularni hrvatski stand-up komičar Željko Pervan postao je novo lice reklamne kampanje HT EronŽeljko Pervan u reklamnoj kampanji HT Eronetaet za ADSL usluge. Tim povodom boravio je u Sarajevu gdje je u organizaciji marketing agencije Via Media snimio zanimljivu TV reklamu.

"Raduje me suradnja sa Eronetom jer mi se veoma dopao koncept TV reklame koju ću snimiti. To je jedan mali film od 30 sekundi koji će vrlo brzo osvojiti srca gledatelja", kazao je Pervan i dodao:

- Glumim oca kojeg je vrijeme malo pregazilo, djeca su me prevazišla u informacijama i znanju, pružam otpor surfanju, ali bezuspješno. Na kraju, ipak im se pridružujem, jer reklama nam jasno poručuje - Šta je čovjek bez interneta?

TV reklama za kampanju ADSL usluge Eroneta, koju je sa puno stila i duha snimila Via Media, počet će se prikazivati početkom lipnja na većini televizija u BiH.

HT Mostar kao davatelj internetskih usluga već godinama osigurava svojim korisnicima brz i pouzdan pristup najvećoj svjetskoj računalnoj mreži. U svojoj bogatoj ponudi nude pristupačne Flat i Duet Flat pakete s velikim brzinama preuzimanja i slanja podataka.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.