Još jedna prednost

YouTube Premium omogućit će skidanje videa u Full HD-u

Jedna od prednosti pretplatnog servisa YouTubea do sada je bila mogućnost downloada video zapisa, no nije bilo moguće preuzimati ih u rezoluciji do 1080p.
Sci-Tech / Tehnologija | 04. 08. 2019. u 17:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odlučite li se na plaćanje pretplate za servis YouTube Premium, u iznosu od 71,99 kuna mjesečno, zauzvrat ćete dobiti pristup originalnim sadržajima, glazbenom katalogu YouTube Music usluge bez reklama, mogućnost slušanja glazbe u pozadini, ali i mogućnost preuzimanja (downloada) video zapisa s YouTubea.

Ova posljednja opcija do sada je uključivala skidanje videa u rezolucijama do najviše 720p, a u nekim slabije razvijenim zemljama čak je i besplatna.

Međutim, uz širenje dostupnosti Premium usluge na više tržišta, među njima nedavno i ono naše, YouTube je odlučio svojim vjernim pretplatnicima dati i još jednu privilegiju, javlja Bug.hr.

Svi oni koji će plaćati navedenu pretplatu uskoro bi trebali imati mogućnost preuzimati željene video zapise s YouTubea na svoje mobilne uređaje u Full HD kvaliteti, tj. u rezoluciji 1080p.

Ovu novu mogućnost YouTube za sada testira u ograničenom opsegu, a primijetili su je korisnici Indije i nekih drugih zemalja unutar svojih iOS i Android aplikacija.

U ovom trenutku nije poznato kada će mogućnost downloada Full HD videa biti dostupna diljem svijeta i svim korisnicima, ali je za očekivati da se to dogodi uskoro.

Kopirati
Drag cursor here to close