Wow!

Xiaomi u četiri mjeseca prodao šest milijuna Mi 8 smartphonea

Glavni izvršni direktor tvrtke Xiaomi, Lei Jun, na svom se Weibo profilu pohvalio kako je tvrtka u protekla četiri mjeseca prodala preko 6 milijuna primjeraka pametnih telefona iz Mi 8 serije uređaja.
Sci-Tech / Tehnologija | 10. 10. 2018. u 18:42 Bljesak.info
Kopirati

Osnivač, rukovoditelj i glavni izvršni direktor Xiaomija, Lei Jun, se putem svojeg računa na microblogging platformi Weibo pohvalio novim uspjehom te kineske tvrtke.

Prema njegovim podacima, Xiaomi je u protekla četiri mjeseca prodao preko 6 milijuna primjeraka pametnih telefona iz Mi 8 serije.

Ova brojka uključuje sve članove Mi 8 serije uređaja od originalnih Mi 8 i Mi 8 SE uređaja koji se nalaze u prodaji spomenutih četiri mjeseca pa do najnovijih modela kao što su Mi 8 Pro i Mi 8 Lite koji su se pojavili u prodaji tijekom rujna, javlja Bug.hr.

Podaci o prodaji daju naslutiti da je unatoč određenim zamjerkama kao što je preveliki notch te problemima s prikazom notifikacija Mi 8 serija uređaja ipak pronalazi put do kupaca i tržišnog uspjeha.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.