Za nove inačice

Xiaomi od 1. srpnja gasi svoj MIUI Global beta program za sve uređaje

Xiaomi je objavio kako od 1. srpnja odustaje od MIUI globalnog beta programa, tako da počevši od tada MIUI Global beta ROM više neće postojati što se tiče novih inačica.
Sci-Tech / Tehnologija | 16. 06. 2019. u 21:27 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Xiaomi od početka srpnja namjerava promijeniti svoju politiku vezanu za MIUI beta programa.

Ranije je navedeno kako uređaji stariji od godinu dana i Redmi entry-level uređaji više neće sudjelovati u ovom programu, no čini se kako će ograničenja biti i veća od ovih navedenih.

Stranica XDA Developers prenosi informaciju s Xiaomi foruma gdje se navodi da se od 1. srpnja MIUI Global beta program u potpunosti ukida i to za sve uređaje, piše Bug.hr.

Dakle od srpnja MIUI beta program se nastavlja samo u inačici za kineske ROM-ove dok global beta ROM-ova više neće biti.

Razlog za reduciranje čitavog programa krije se u činjenici da je narastao izvan okvira Xiaomijevih mogućnosti te nije pružao zadovoljavajuću razinu povratnih informacija kakva se od takvog programa očekivala.

Reduciranjem cijelog projekta u kineskoj tvrtki se sada nadaju kako će imati vrijeme na raspolaganju za kvalitetnije MIUI nadogradnje te da će dobivati kvalitetnije povratne informacije od samih korisnika.

Kopirati
Drag cursor here to close