Pametni sat

Xiaomi Mi Watch Premium Edition odgođen za veljaču

Xiaomi je u isprici korisnicima odgodio predstavljanje Premium inačice njihova pametnog sata Mi Watch s kraja ove godine na veljaču 2020. godine.
Sci-Tech / Tehnologija | 30. 12. 2019. u 18:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Xiaomi / Xiaomi Mi Watch Premium Edition

Tvrtka Xiaomi je u studenom predstavila svoj prvi pametni sat pod Mi brandom, Xiaomi Mi Watch. Uz predstavljanje ovog sata tvrtka je obećala kako će predstaviti i Premium inačicu tog sata koja je trebala izaći na tržište do kraja ove godine.

Na microblogging platformi Weibo pojavila se informacija od samog Xiaomija gdje se korisnicima upućuje isprika zbog kašnjenja dolaska Premium inačice na tržište. Umjesto u prosincu ove godine, Premium inačica sata na tržištu će se pojaviti u veljači 2020. godine, a kineska tvrtka se odlučila na odgodu kako bi korisničko iskustvo u korištenju sata bilo što bolje, javlja Bug.

U odnosu na obični Xiaomi Mi Watch s cijenom od oko 166 eura na kineskom tržištu, nova Premium inačica sata bi trebala na kineskom tržištu stajati oko 256 eura. Od obične inačice razlikuje se po zaslonu od safirnog stakla i okviru od nehrđajućeg čelika.

Ostalo je slično običnoj inačici sata što uključuje značajke kao što je 1,78-inčni AMOLED zaslon, Snapdragon Wear 3100 SoC, 1 GB RAM-a, 8 GB interne memorije, bateriju od 570 mAh, izmjenjive remene, Bluetooth 4.2, eSIM, 4G, Wi-Fi (802.11n) i Wear OS prilagođen MIUI Watch sučeljem.

Tu je i praćenje sna, sportskih aktivnosti (među kojih i plivanja), otkucaja srca te mjerenje količine kisika u krvi.

Kopirati
Drag cursor here to close