24. srpnja

Xiaomi će krajem srpnja predstaviti Mi A2

Xiaomi će krajem srpnja, točnije 24. srpnja predstaviti mobitel Mi A2 na posebnom, globalnom eventu u Španjolskoj.
Sci-Tech / Tehnologija | 13. 07. 2018. u 09:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Xiaomi će krajem ovog mjeseca i službeno predstaviti mobitel Mi A2. Podsjetimo, radi se o njihovom ovogodišnjem mobitelu iz programa Android One.

Do sada smo u više navrata doznali sve bitnije specifikacije – SoC je Snapdragon 660, zaslon je 5,99-inčni, razlučivosti 2.160 x 1.080 i omjera 18:9. Kamere su od 12 MP i 20 MP, a baterija ima kapacitet od 3.010 mAh.

Ako vam navedene specifikacije zvuče nekako poznato to je iz razloga što su identične onima sa modela Mi 6X. Zapravo, Mi A2 je samo preimenovani Mi 6X koji će u konačnici imati čisti Android OS umjesto Xiaomijevog MIUI-a.

Novije informacije govore kako će Xiaomi ovog puta načiniti više modela, sa više različitih memorijskih konfiguracija (šuška se o četiri modela). Što se boja tiče, Mi A2 moći će se nabaviti u crnoj, zlatnoj i plavoj boji, javlja Bug.hr.

Kako bi događaj predstavljanja učinio većim, Xiaomi je odlučio omogućiti najzagriženijim fanovima brenda da prisustvuju samom događaju koji će se održati u Madridu, 24. srpnja 2018. godine. Iako bi bilo za očekivati da će Xiaomi snositi troškove dolaska, boravka i naposljetku povratka dobitnika doma, u pravilima sudjelovanja jasno stoji kako sve nastale troškove snose sami dobitnici.

Samo sudjelovanje je vrlo jednostavno, potrebno je otvoriti Xiaomi račun te između 11. i 19. srpnja ispuniti podatke o sebi te potom pričekati na Xiaomijev mail u kojem vas obavještavaju da su upravo vas odlučili, o vašem trošku povesti u Španjolsku. U slučaju da vas se izabere te potvrdite svoj dolazak, Xiaomi ne dopušta kasnije otkazivanje bez valjanog razloga. Ako svoj dolazak otkažete zbog hira, Xiaomi zadržava pravo da vam zabrani dolazak na sve buduće događaje koje će organizirati.

Kopirati
Drag cursor here to close