Viber Local Number

Viber uvodi virtualni lokalni broj za razgovore bez naplate roaminga

Kako bi se pretplatili na svoj Viber lokalni broj, korisnici u Viber aplikaciji trebaju posjetiti opciju “Više” i u sekundi ugovoriti broj.
Sci-Tech / Tehnologija | 09. 04. 2019. u 13:49 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najpopularnijihservisa za komunikaciju putem poruka – Viber, najavio je uvođenje vlastitog pretplatničkog servisa pod nazivom Viber Local Number.

Ova opcija korisnicima omogućuje korištenje lokalnog telefonskog broja, kako bi ih se moglo kontaktirati čak i ako druga osoba ne koristi Viber. Na lokalni broj moći će primati pozive i SMS poruke, a sve po lokalnim cijenama, bez roaming naknada, bez obzira gdje se nalazili.

Poduzetnici koji često posluju na međunarodnim relacijama svojim klijentima mogu ponuditi lokalni poslovni broj na koji ih se može slobodno kontaktirati iz bilo kojeg dijela svijeta. Putnici koji često odsjedaju u drugim sad će se moći osjećati kao lokalci.

U svakoj državi koju posjete, mogu obavljati rezervacije smještaja, bookirati putovanja ili sređivati putne troškove, a sve jednostavno upotrebom svog lokalnog broja. Pripadnici dijaspore svoj lokalni broj mogu poslati prijateljima i rodbini kako bi održavali kontakt bez straha od velikih računa, javlja Mob.hr.

Viberova usluga lokalnog broja raspoloživa je globalno, a u početku će biti dostupna u Ujedinjenom Kraljevstvu, SAD-u i Kanadi. Ostale zemlje redovito će se dodavati u sustav u bližoj budućnosti. Korisnici lokalnog broja putem usluge će moći primati neograničen broj poziva i SMS poruka.

Kako bi se proslavilo pokretanje usluge, Viber je za prvih 10.000 novih pretplatnika u znak dobrodošlice osigurao cijenu korištenja lokalnog broja od samo 1.99 dolara, i to doživotno. Standardna cijena usluge iznosit će 4.99 dolara mjesečno, a krenut će se primjenjivati nakon što prvih 10.000 pretplatnika otvori svoj račun. Usluga može biti otkazana na mjesečnoj bazi, bez dodatnih naknada.

Kako bi se pretplatili na svoj Viber lokalni broj, korisnici u Viber aplikaciji trebaju posjetiti opciju “Više” i u sekundi ugovoriti broj.

“Viberova usluga lokalnog broja obogaćuje korisničko iskustvo na dosad neviđen način, što Viber čini najmoćnijom komunikacijskom aplikacijom koja trenutno postoji,” izjavio je Viberov CEO, Djamel Agaoua.

“Prioritet nam je korisnicima pružati nove i inovativne načine za komunikaciju i druženje i uvijek nastojimo biti relevantni u kontekstu njihovih potreba i želja. Od iseljenika koji imaju potrebu za lokalnim brojem koji će im služiti kao veza s domovinom, do vlasnika tvrtki koje posluju na međunarodnom tržištu i svojim klijentima iz cijelog svijeta žele pružiti doživljaj da su uvijek tu za njih, ova najnovija opcija omogućuje lokalnu prisutnost bez obzira gdje se nalazite”, dodao je.

Kopirati
Drag cursor here to close