Nove značajke

Viber lansira grupni chat za milijardu korisnika

''Viber pruža korisnicima mogućnost da se na ovaj način povežu sa milijardu sugovornika iz cijelog svijeta u jednom jedinom grupnom chatu”, navodi se u priopćenju kompanije Viber Rakuten.
Sci-Tech / Tehnologija | 05. 03. 2018. u 12:56 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Viber, aplikacija za razmjenu poruka, objavila je pokretanje Viber zajednice (Communities), čime je postala prva aplikacija ovog tipa koja nudi prostor za chat, odnosno, dopisivanje u kome će milijardu korisnika nesmetano moći razmjenjivati poruke i sve vrste sadržaja.

“Trenutno stanje na tržištu je takvo da ograničava grupne chatove na stotine ili tisuće korisnika, a sada Viber pruža korisnicima mogućnost da se na ovaj način povežu sa milijardu sugovornika iz cijelog svijeta u jednom jedinom grupnom chatu”, navodi se u priopćenju kompanije Viber Rakuten.

Viber će također predstaviti i nove funkcije za monetizaciju, koje će omogućiti vlasnicima zajednica da unutar njih kreiraju modele za stvaranje prihoda kako se one budu razvijale i postajale masovnije.

Novi članovi Viber zajednice će imati pristup cjelokupnoj povijesti chatova unutar tih zajednica i moći će se uključiti u razgovore koristeći sve raspoložive funkcije na  Viberu poput GIF-ova, stickera, fotografija, video fileova, kao i osnovnog teksta.

U skladu sa Viber imperativom, koji podrazumijeva privatnost sadržaja i sigurnost samo će imena članova zajednice biti prikazana u chatu, dok će njihovi brojevi telefona biti sakriveni od drugih članova.

Kopirati
Drag cursor here to close