Gadgeti

Uskoro stižu Samsung Galaxy Fit i Fit-e fitness narukvice

Samsung će uskoro pustiti u prodaju ove pametne narukvice Galaxy Fit i Galaxy Fit-e, detaljnije specifikacije i cijene su zahvaljujući online trgovinama stigle i ranije.
Sci-Tech / Tehnologija | 02. 05. 2019. u 13:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samsung će uskoro pustiti u prodaju svoje pametne fitness narukvice i serije Galaxy. Riječ je o dva modela Galaxy Fit i Galaxy Fit-e koji se osim po mogućnostima, razlikuju i cijenom.

Prema dostupnim podacima, snažniji model nosi naziv Galaxy Fit. Odlikuje ga 0,95“ AMOLED zaslon u boji, Cortex M33F SoC te 2 MV RAM-a i 32 MB interne memorije. Napaja se pomoću baterije kapaciteta 120 mAh koja bi trebala biti dostatna za do sedam dana rada s jednim punjenjem. Ponovno nadopunjavanje je moguće, modernijim, bežičnim putem, piše Bug.hr.

Galaxy Fit u mogućnosti je pratiti osnovne podatke o korisniku – kretanje, razinu stresa, otkucaje srca, ritam spavanja i slično. Teži 23 grama i bit će dobavljiv u crnoj i sivoj boji. Najavljena je cijena od oko 100 eura.

Galaxy Fit

Slabiji model stići će pod nazivom Galaxy Fit-e. Odlikovat će se manjim, 0,74“ PMOLED zaslonom. Ta razliku od snažnijeg modela, ovaj slabiji, imat će monokromatski zaslon.

Kad smo kod slabijih specifikacija treba navesti i manju količinu radne i podatkovne memorije – 128 KB RAM-a i 4 GB interne memorije. Pokretat će ga slabiji Cortex M0 SoC.

Galaxy Fit-e

Galaxy Fit-e podržavat će prikaz obavijesti, ali bez mogućnosti da se na iste odgovori kao što je slučaj s Galaxy Fit modelom. Korisnici Galaxy Fit-e narukvice također će moći pratiti otkucaje srca, kretanje i ritam spavanja, piše Bug.hr.

Zbog manjeg zaslona, slabije baterije (70 mAh) ovaj model je i nešto lakši – teži 15 grama. Unatoč slabijoj bateriji, Galaxy Fit-e će zbog monokromatskog zaslona moći raditi duže – do 10 dana. Galaxy Fit-e stići će u više različitih boja – crnoj, bijeloj i žutoj po cijeni od oko 40 eura.

Kopirati
Drag cursor here to close