Razgovor o problemima

U Širom Brijegu se sastaju nadležni u oblasti socijalne zaštite

Misija OESS-a u BiH organizator je ovog sastanka, na kojem će se također razmotriti izazovi s kojima se profesionalci u oblasti socijalne zaštite susreću u svakodnevnom radu.
Sci-Tech / Tehnologija | 12. 11. 2017. u 13:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Relevantni akteri u oblasti socijalne zaštite sutra će se sastati u Širokom Brijegu kako bi razgovarali o boljem pristupu instrumentima socijalne zaštite u Zapadnohercegovačkoj županiji.

Događaju će nazočiti premijer Zapadnohercegovačkog kantona Zdenko Ćosić, županijski ministar financija Toni Kraljević, gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević, načelnici općina Ljubuški i Grude, Nevenko Barbarić i Ljubo Grizelj, direktori centara za socijalni rad iz Širokog Brijega, Posušja, Ljubuškog i Gruda, te predstavnici županijske udruge socijalnih radnika i Institucije ombudsmena/ombudsmana za ljudska prava BiH.

Misija OESS-a u BiH organizator je ovog sastanka, na kojem će se također razmotriti izazovi s kojima se profesionalci u oblasti socijalne zaštite susreću u svakodnevnom radu i modeli njihovog prevazilaženja, navodi se u priopćenju Misije OESS-a u BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close