Komunikacijski događaj godine

U Banja Luci počeo treći Play Media Day

Oko 500 regionalnih i domaćih sudionika, kao i više od 30 predavača i panelista nazočilo je na ovom događaju, koji se već mjesecima sa nestrpljenjem očekuje.
Sci-Tech / Tehnologija | 08. 06. 2018. u 17:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Regionalni komunikacijski događaj Play Media Day 03 počeo je danas u Banja Luci u Muzeju suvremene umjetnosti RS.

Oko 500 regionalnih i domaćih sudionika, kao i više od 30 predavača i panelista nazočilo je na ovom događaju, koji se već mjesecima sa nestrpljenjem očekuje.

Prva predavanja u tri konferencijska prostora – Uran, Merkur i Jupiter, počela su jutros u 09.30 sati. Tri panela i 15 predavanja, čine program ovogodišnje konferencije, a ovogodišnji Play Media Day 03 nudi i mnoštvo dodatnih interaktivnih sadržaja.

Mnogobrojni sudionici nisu krili oduševljenje vizualnim izgledom kompletnog događaja i prostora Muzeja suvreme umjetnosti RS, na kojem se temeljno i dugotrajno vrijedno radilo. Kreativna oaza, koja je nastala u okviru događaja iznenadila je sudionike, ali i ponudila mnogobrojna mjesta za razgovor uz prvu jutarnju kavicu prije službenog početka programa.

Prvi predavači su privukli pažnju sudionika koji su popunili konferencijske prostore do posledjnjeg mjesta. Tatjana Vučić, strateg za Start Up-e je istakla da su Start Up-i preuzimanje rizika vlastitog biznisa, kao i da je rizik neophodan kako bi se postigao uspjeh, koji uz trud i zalaganje definitivno na kraju dođe. Sašo Dimitrievski, iz Pristop Grupacije, istaknuo je da digitalna transformacija briše granice između industrija. U digitalnom dobu mnogo je teže doći do ciljnih grupa. Marketing budžet pao je u 2017. godini za manje od 1%, dok najveći dio budžeta odlazi na analitiku, digitalno oglašavanje, social media.

Borislav Miljanović je na svom predavanju istaknuo da digitalizacija utječe na sve ljude, odnosno na cijeli svijet. Dodao je da ,,Internet nije u oglasima već u sadržaju".

Definitivno najvi[e pažnje u prvom dijelu programa su izazvali stručnjaci iz švedske agencije SNASK. Nakon mnogobrojnih komplikacija oko otkazivanja leta i promjena u poslednjem trenutku, uspješno su doputovali i oduševili publiku. Još mnogo interesantnih predavanja i sadržaja nas očekuje u nastavku programa.

Pratite Play Media Day, društvene mreže i saznajte najnovije informacije sa ovogodišnjeg događaja.

Kopirati
Drag cursor here to close