Malo po malo

Trumpova administracija još više otežala dolazak Android nadogradnji na Huawei uređaje

Huawei je osvojio dvije EISA nagrade, i to za najbolju kameru na pametnom telefonu s Huawei P40 Pro i najbolji pametni sat za Huawei Watch GT 2.
Sci-Tech / Tehnologija | 18. 08. 2020. u 19:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Huawei Consumer Business Group je osvojila dvije prestižne nagrade koje dodjeljuje Expert Imaging and Sound Association (EISA), grupa koja uključuje 55 najcjenjenijih svjetskih časopisa na području potrošačke elektronike, a čiji je član i Bug. Huawei P40 Pro osvojio je EISA nagradu za najbolju kameru na pametnom telefonu, a Huawei Watch GT 2 nagradu za najbolji pametni sat 2020-2021.

EISA je Huawei P40 Pro nazvala "istinskim prvakom u svojoj klasi", hvaleći mogućnosti kamere telefona, tehnologiju prikaza i luksuzni dizajn. Velike pohvale je dobio i Huawei Watch GT 2 za kojeg su rekli da je zahvaljujući pametnom dizajnu sata i mnoštvu fitness funkcija "rođen moderan klasik", javlja Bug.

2Oduševljeni smo što smo s EISA nagradama nastavili pobjednički niz i sretni smo zbog toga što su prepoznata naša dva iznimna proizvoda, Huawei P40 Pro i Huawei Watch GT 2", rekao je Kevin Ho, predsjednik tvrtke Handset Business, Huawei Consumer Business Group.

"Svakim svojim uređajem, Huawei iznova predano radi kako bi svojim korisnicima pružio nova i uzbudljiva iskustva. Od Huawei Watch GT 2 pametnog sata koji vam može pomoći u stjecanju bolje kondicije do Huawei P40 Pro pametnog telefona koji probija granice kvalitete fotografija na pametnim telefonima".

U uređaju Huawei P40 Pro EISA vidi savršenog partnera za one koji svakodnevno svojim pametnim telefonom snimaju zapanjujuće fotografije te vjeruje da je telefon pokazao još jedan impresivan napredak u mobilnoj fotografiji.

Ova je nagrada rezultat fotografskih mogućnosti Huawei P40 Pro – od primarne Ultra Vision kamere od 50 megapiksela s automatskim fokusiranjem i optičkom stabilizacijom slike i 12-megapikselnim periskopskim telefoto objektivom koji omogućava 5x optičko zumiranje do nevjerojatne 40-megapikselne ultra široke Cine kamere za napredno snimanje videa. Tome su dodane Huawei P40 Pro ToF 3D dubinska kamera i AI fotografija.

Najboljim pametnim satom EISA je proglasila Huawei Watch GT 2 za kojeg je rekla da dizajnom 'spaja talente modernih pametnih satova', AMOLED prikaz i fizičku kontrolu.

Trajanjem baterije do dva tjedna i mnoštvom fitness funkcija, Huawei Watch GT 2 može analizirati 15 profesionalnih načina vježbanja i evidentirati 85 prilagođenih vrsta vježbanja.

Članovi EISA-e su stručni mediji iz cijelog spektra elektronike široke potrošnje iz 29 zemalja, a svaki član pripada jednoj ili više EISA šest stručnih skupina – primjerice, fotografije, mobilni uređaji, Hi-Fi, audio sustav kućnog kina, video sustav kućnog kina, i elektronika u automobilu.

Svake godine članovi EISA-e nominiraju listu proizvoda za koje smatraju da će biti uspješni u svakoj od ovih skupina.

Kopirati
Drag cursor here to close