Ponosni sponzor

SYS Company nastupa s jedinstvenom interaktivnom sesijom na NetWork 9 konferenciji

Istaknuti predavači, i vrsni inženjeri koji će prenijeti svoje znanje kroz interaktivnu sesiju iz SYS company će biti: Omar Kudović, Muamer Srnja, Faruk Zuko i Edin Mekić.
Sci-Tech / Tehnologija | 06. 03. 2019. u 12:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

SYS Company d.o.o. je već devetu godinu zaredom ponosni sponzor NetWork 9 konferencije koja će se održati u periodu od 27. do 29. ožujka 2019. godine u Hotelu Grand Neum pod sloganom “Connecting the Dots”. Kompanija je ove godine Gold sponzor konferencije pružajući značajnu podršku ovom događaju.

Drugog dana konferencije grupa inženjera iz SYS Company održat će interaktivnu sesiju pod nazivom: „Savršen recept za jednostavan IT”.

Od malih poduzeća, predstavništava srednjih i velikih kompanija, proizvodnih pogona, prodajnih lanaca, obrazovnih, financijskih, javnih institucija i drugih, od onih koji imaju "čovjeka za sve" do onih koji imaju velike IT timove, svi se pitaju:

- kako riješiti nove izazove koristeći postojeću IT infrastrukturu, tim i investicije u razvoj i unaprjeđenje?
- kako ostati aktualan i konkurentan?

SYS company odgovara na pitanja kako optimizirati takve investicije tako da krajnji ishod bude jednostavan, svrsishodan, te da unaprijedi poslovne procese i ostane financijski isplativ.

Po prvi put na konferencijama ovog tipa, inženjerski tim sastavljen od stručnjaka iz više IT oblasti će sudionicima kroz interaktivnu diskusiju predstaviti SYS Company "modus operandi". Predavači iz ove kompanije će govoriti o tome kako je moguće analizirati potrebe klijenata, na koji način komuniciraju svoj portfolio proizvoda i profesionalnih usluga i na koji način koncipiraju on-premise, hibridna i cloud rješenja kojima rješavaju izazove s kojima se klijenti susreću. Drugim riječima, podijeli će savršen recept za jednostavan IT pristup koji uključuje sve potrebne sastojke.

Istaknuti predavači, i vrsni inženjeri koji će prenijeti svoje znanje kroz interaktivnu sesiju iz SYS company će biti: Omar Kudović, Muamer Srnja, Faruk Zuko i Edin Mekić.

NetWork 9 konferencija ove godine u preko 80 predavanja donosi posljednje vijesti, teme i trendove vezane za umjetnu inteligenciju, Internet of Things, digitalnu transformaciju, moderno radno okruženje, poslovne aplikacije, cloud infrastrukturu, open source softver, sigurnost, naprednu analitiku i poslovnu inteligenciju, DevOps i multi-platformski razvoj. Novosti o NetWork 9 su dostupne i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn. #NetworkBiH i #ConnectingTheDots

Kopirati
Drag cursor here to close