Najskuplji pametni telefon

Svi koji žele kupiti novi iPhone X ovo jednostavno moraju vidjeti

iPhone X je definitivno jedan od najskupljih pametnih telefona danas, stoga je važno znati koliko je izdržljiv
Sci-Tech / Tehnologija | 06. 11. 2017. u 13:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pitanje svih pitanja smo već postavili - vrijedi li iPhone X 10 tisuća kuna u varijanti s manje prostora za pohranu - ali odgovor, naravno, nismo dobili, barem ne ultimativni odgovor koji bi se odnosio na sve.

Što god netko mislio o Appleu i njihovom pretjerivanju s cijenama, činjenica je da ta kompanija doista zna kako napraviti fantastičan, kvalitetan proizvod i kako taj isti proizvod zaista ''masno'' naplatiti. iPhone X je nakon dugo vremena opet izazvao epidemiju ''kampiranja'' pred Appleovim dućanima, vjerna vojska sljedbenika danima je čekala da bi ga kupili.

Video: Test izdržljivosti iPhone X

Većina stručnjaka i običnih korisnika se slaže kako je iPhone X izvanredan uređaj (da, Face ID radi bez problema), a nemali je broj onih koji tvrde da vrijedi svakog dolara, piše Zimo.co.

 Ali, što je s otpornošću iPhone X smartphonea na ogrebotine, udarce, padove? Hoće li s iPhone X, kao što je to bio slučaj s nekim ranijim modelima ''slomiti'' kada ga nosite u džepu, što će se dogoditi ako novi zaslon koji je Apple ugradio u njega izložite plamenu? Je li kroz prizmu izdržljivosti iPhone X vrijedan novaca koje trebate izbrojati da biste ga kupili?

Nećemo vam otkriti ništa, pogledajte ova dva videa i saznajte sami koliko je doista otporan, izdržljiv i moćan novi Appleov pametni telefon.

Video: Drop test iPhone X
Kopirati
Drag cursor here to close