Najpoznatiji vodoinstalater

Super Mario ponovno stiže na telefone, ali i u kino dvorane

Nintendo je objavio fantastične prodajne brojke konzole Switch, a potvrdili su razvoj nove mobilne igre sa Super Mariom te suradnjom sa studijom Illumination na razvoju animiranog filma s omiljenim vodoinstalaterom.
Sci-Tech / Tehnologija | 03. 02. 2018. u 22:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovaj tjedan bio je iznimno aktivan za Nintendo koji je objavio nekoliko zanimljivih vijesti vezanih uz prodaju nove konzole te su najavili dolazak nove igre na pametni telefon, kao i snimanje animiranog filma sa Super Mariom u glavnoj ulozi.

Što se konzole Switch tiče, Nintendo se pohvalio nevjerojatnim brojkama koje najbolje pokazuju kolika je popularnost ove konzole, a pogotovo koliko je popularna u odnosu na prethodnika – iako je na tržištu manje od godinu dana, Switch je prodan u skoro 15 milijuna primjeraka i već je nadmašio prodaju modela Wii U koji je tijekom pet godina prodan u samo 13,56 milijuna komada.

Nintendo može biti zadovoljan i prodajom igara te je Mario Odyssey prodan u skoro 10 milijuna komada, Mario Kart 8 Delux prodan je u 7,33 milijuna primjeraka, a prodajnoj brojci od sedam milijuna bliži se i The Legend of Zelda: Breath of The Wild.

Također, ova je kompanija za rujan najavila pokretanje online servisa koji će, osim online multiplayera, omogućiti i igranje nekih starijih naslova po cijeni od 4 dolara mjesečno, odnosno 20 dolara godišnje.

Iz ove kompanije najavili su i planove za još jednu igru za pametne telefone s popularnim Super Marijom te između travnja ove godine i ožujka sljedeće godine (riječ je o Nintendovoj fiskalnoj godini) možemo očekivati predstavljanje igre Mario Kart Tour, piše Zimo.co.

Kako je riječ o jednoj od najpopularnijih igara namijenjenih konzolama Switch i Wii U, sigurno je kako će interes korisnika biti velik, a treba spomenuti i neke ranije glasine kako ova kompanija navodno priprema i mobilnu Zeldu.

Osim na telefonima, Nintendove likove uskoro ćemo gledati i na filmskom platnu te su iz Nintenda potvrdili glasine kako surađuju sa studijom Illimination (potpisuju Minionse) na razvoju animiranog filma sa Super Mariom u glavnoj ulozi, a trenutno još nema informacija kada bi najpopularnijeg vodoinstalatera na svijetu mogli gledati u kinima.

Kopirati
Drag cursor here to close