Igra

Sparko's Adventures: Nova mostarska aplikacija dostupna na Google Playu

Cilj igre je pomoći Sparki da skupi što više ''ideja'' u što kraćem vremenskom roku
Sci-Tech / Tehnologija | 05. 02. 2019. u 13:57 Ma. M.| Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još jedna mostarska mobilna aplikacija ugledala je svjetlo dana, a riječ je o igri Sparko's Adventures koju je već moguće preuzeti preko Google Play-a.

U to ime je u SPARK-u organizirano i mini natjecanje, gdje je deset prijavljenih natjecatelja imalo priliku prvi isprobati igru, ali i osvojiti slušalice Sharkoon Rush ER2.

Cilj igre je pomoći Sparki da skupi što više ''ideja'' u što kraćem vremenskom roku, a to je najbolje uradio Domagoj Mandić, priopćeno je.

Prije natjecanja kratko je i predstavljana igre, koju je predstavio mladi stipendist i tvorac igre Dominik Ćorić, a koji je podijelio s publikom kako je došao na ideju izrade mobilne igre, kako ju je izradio i koje je tehnologije koristio.

Foto: SPARK / Dominik Ćorić, tvorac igre

''Vrijeme je da zajedno sa Sparkom pođete u njegove pustolovine i preuzmete igru na svoje pametne telefone. Sparkine pustolovine financiraju sponzori SYNC, NSoft i Cult Games'', priopćeno je iz SPARK-a.

Podsjećamo, kako je tijekom prošle godine mladi tim SPARK-ovaca kreirao aplikaciju za brzo upoznavanje ''Ajmo na fuka''.

Aplikaciju Sparko's Adventures moguće je preuzeti preko Google Play-a na poveznici.

Kopirati
Drag cursor here to close