Mostar

SPARK academy: Nova radionica IT biznisa i menadžmenta

Program je namijenjen studentima i mladima koji žele poboljšati svoje profesionalne i osobne vještine.
Sci-Tech / Tehnologija | 26. 03. 2019. u 10:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera


Želite li poboljšati svoje IT poslovne i menadžerske vještine? Prijavite se na SPARK academy, novu besplatnu radionicu u SPARKu.

SPARK academy je tromjesečni obrazovni program s naglaskom na IT poslovne i menadžerske vještine, koji pretvara kvalitetne mlade profile u obučene stručnjake spremne za rješavanje novih izazova i stvaranje inovacija u IT sektoru.

Program je namijenjen studentima i mladima koji žele poboljšati svoje profesionalne i osobne vještine. Ovo je vaša šansa da steknete iskustvo u multifunkcionalnom timu i realističnom početnom okruženju, i to posve besplatno.

TIMELINE
22.4. - rok za prijave
29.4. - rezultati
6.5. - početak SPARK akademije
26.7. - kraj SPARK akademije
kolovoz - hackathon

Tijekom tri mjeseca svi članovi SPARK akademije pohađaju radionice na teme kao što su poduzetništvo, poslovne vještine, pisanje projekata i izrada proračuna, upravljanje ljudskim resursima, upravljanje timom, poslovna komunikacija i odnosi s javnošću, strateško i operativno upravljanje, marketing, prodaja, financije i poslovno pravo. Poboljšajte svoje soft vještine radeći u raznolikom timu i proširite svoje znanje kroz stručno vođenje i radionice. Program počinje 6. svibnja i završava 26. srpnja
2019.

Tijekom akademije imat ćete priliku posjetiti razne događaje, sve s jednim ciljem – obrazovanje i umrežavanje. To su konferencije, radionice, meetupi, natjecanja, hakatoni, forumi i slično. Radit ćete izravno s najboljim tvrtkama u BiH.

Hackathon je završni događaj SPARK akademije. Tamo se polaznici akademije povezuju sa sudionicima SPARK škole i u kratkom vremenu pokušavaju riješiti jedan od problema korporativnih tvrtki. Imat ćete pomoć mentora i priliku osvojiti bogat nagradni fond.

Nakon akademije i hackathona dobit ćete šest mjeseci besplatnog coworking prostora kako biste mogli nastaviti raditi na svojoj ideji. Tko zna, možda čak započnete svoj biznis!

Top 5 razloga za pohađati #SPARKacademy:
1. Poboljšat ćete svoje IT poslovne i menadžerske vještine
2. Steći ćete praktično iskustvo
3. Imate mogućnost direktne suradnje s najboljim tvrtkama u BiH
4. Ući ćete u poslovni svijet, posjetiti konferencije i upoznati mnoge uspješne ljude
5. Sudjelovat ćete na SPARK academy hackathonu s bogatim nagradnim fondom

Prijavite se popunjavanjem kratke forme na www.spark.ba/academy najkasnije 22.4.2019.

Kopirati
Drag cursor here to close