Ups

Slikate se goli iPhoneom? Nemojte se iznenaditi

iPhone sve vaše fotografije na kojima ste goli sortira u posebni folder
Sci-Tech / Tehnologija | 02. 11. 2017. u 09:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije u pitanju ni tajni folder, a nema veze ni s fotografijama na kojima ste goli – jednostavno je riječ o alatu koji vam pomaže da bolje organizirate svoje fotografije, piše B92 navodeći kako Apple ne pravi poseban folder s vašim nagim fotografijama, ali sigurno tako izgleda.


Naime, posebna tehnologija koja prepoznaje objekte na slikama i kasnije pravi poseban album od njih do te mjere je uznapredovala da će napraviti poseban folder s fotografijama na kojima ste samo u grudnjaku.

U statusu sa Twittera, priložena je i fotografija na kojoj se vidi kako je iPhone sortirao u jedan album sve fotografije na kojima se određena osoba nalazila u grudnjaku. Drugi se nadovezali s istim iskustvima, uključujući i one na kojima su potpuno goli ili su se pak fotkali tijekom seksa.

Kompanija Apple ima tisuće takvih kategorija, iako većina njih nije toliko osobna. Ako u pretraživač svog telefona ukucate "pas", "mačka", "drvo" telefon će pronaći sve slike na kojima se ovi pojmovi nalaze i upravo je ta tehnologija omogućena kako bi vam olakšala pretragu po telefonu, navodi B92.

Kopirati
Drag cursor here to close