Samo za SMS i poziv

Samsungov smartphone koji se ne spaja na Internet

Samsung Galaxy J2 Pro je Android smartphone koji se ističe po tome što nema podršku za 2G, 3G i 4G mreže niti za Wi-Fi te se putem njega može samo telefonirati i razmjenjivati SMS poruke.
Sci-Tech / Tehnologija | 15. 04. 2018. u 10:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samsung je svoju ponudu pametnih telefona upotpunio jednim neobičnim modelom, mobilnim uređajem temeljenim na operativnom sustavu Android, koji omogućuje samo obavljanje telefonskih poziva i razmjenu SMS te MMS poruka.

Novi Galaxy J2 Pro naime nema podršku za 2G, 3G i 4G LTE mreže, niti podršku za spajanje na Wi-Fi mreže, dakle s ovim uređajem se nije moguće spojiti na Internet.

Ostale značajke više su u razini modernih pametnih telefona, tako da Galaxy J2 Pro donosi 5-inčni Super AMOLED qHD zaslon (960 x 540 piksela), četverojezgreni procesor na taktu od 1,4 GHz, 1,5 GB RAM-a, 16 GB interne memorije proširive microSD karticama te bateriju od 2600 mAh. Sa stražnje strane nalazi se 8-megapikselna, a s prednje strane 5-megapikselna kamera, piše Bug.hr.

S obzirom na to da je Galaxy J2 Pro i dalje Android uređaj, moguće je pokrenuti Android aplikacije, no one će se s obzirom na nedostatak internetske veze morati na uređaj instalirati na alternativan način (učitavanjem APK datoteka).

Galaxy J2 Pro u prodaju kreće s cijenom od oko 186 dolara u crnoj i zlatnoj boji, u početku samo na domaćem južnokorejskom tržištu.

Kopirati
Drag cursor here to close