7.2 Beta

Samsungov internetski preglednik bit će sigurniji i brži

Samsung je predstavio novu 7.2 Beta inačicu svojeg internetskog preglednika za mobilne uređaje, koji donosi poboljšanja u brzini i sigurnosti surfanja.
Sci-Tech / Tehnologija | 13. 03. 2018. u 14:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samsung je obnovio svoj internetski preglednik novom beta inačicom 7.2, koja stavlja naglasak na brzinu surfanja i sigurnost. Bazira se na obnovljenom enginu Chromium M59 koji pruža brže iskustvo surfanja, kao i unaprjeđene grafičke performanse u online gamingu.

Iskustvo surfanja sada je i sigurnije zahvaljujući novoj mogućnosti koja će korisnika upozoriti kada posjeti internetsku stranicu koja pokušava prikupiti njegove privatne informacije ili na korisnikov uređaj instalirati zloćudnu aplikaciju, piše Bug.hr.

Ističe se i bolja optimiziranost sučelja za prebacivanje između više otvorenih kartica (tabova) koje je sada prilagođeno i uređajima s 1 GB i manje RAM-a.

Tu je i ikona "Add to home screen", kao i ona koja će omogućiti lakše čitanje članaka (Reading Mode). Riječ je o novostima koje će se zasad pojaviti samo u spomenutoj beta 7.2 inačici dok će konačna, stabilna, inačica preglednika ove mogućnosti dobiti u budućnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close