Program UNDP-a

Samsung predstavio novu mobilnu aplikaciju i posebno izdanje Galaxy Note10

Nova aplikacija Samsung Global Goals korisnicima će donijeti više informacija o svakom od 17 globalnih ciljeva.
Sci-Tech / Tehnologija | 14. 08. 2019. u 17:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tvrtka Samsung Electronics podržala je Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) poznat pod nazivom Global Goals, a koji je usmjeren na ciljeve održivog razvoja (SDGs).

Postavljeno je 17 globalnih ciljeva kako bi se pronašla rješenja za neke od najvećih izazova s kojima se suočava čitav sijvet, a među njima se nalaze problemi nejednakosti, klimatskih promjena i zaštite okoline i obrazovanja.

Samsung i UNDP smatraju da je ključni korak u rješavanju ciljeva održivog razvoja podići svijest javnosti o navedenim problemima, razumijevanje izazova sa kojima se ti ciljevi bave i isticanje njihove važnosti.

Kako bi korisnici Galaxy uređaja imali mogućnost da na jednostavan način podrže ove ciljeve i sudjeluju u rješavanju ključnih problema, Samsung i UNDP kreirali su Samsung Global Goals mobilnu aplikaciju, koja je zasnovana na edukaciji i donacijama, kao i posebno izdanje najnovijeg Samsungovog uređaja – Galaxy Note10.

''Partnerstvo Samsunga i Programa Ujedinjenih naroda za razvoj omogućilo nam je da u potpunosti iskoristimo snagu tehnologije za rješavanje najvećih izazova s kojima se suočava svijet. Korisnici Galaxy uređaja mogu se pritom jednostavno informirati o ciljevima održivog razvoja i podržati ih kako bi zajedničkim snagama napravili promjenu'', istaknuo je DJ Koh, predsjednik i izvršni direktor odeljenja za IT i mobilne komunikacije kompanije Samsung Electronics.

Nova aplikacija Samsung Global Goals korisnicima će donijeti više informacija o svakom od 17 globalnih ciljeva i edukovati ih o istoimenoj kampanji i važnosti programa UNDP-a.

Uz pomoć aplikacije korisnici će imati priliku da doniraju direktno putem službenoe web stranice programa UNDP-a. Također, Samsung je prilikom lansiranja nove Galaxy Note serije u New Yorku, predstavio i Galaxy Note10 sa bežičnim punjačem, posebno dizajniran za kampanju Global Goals. Kao podrška u ostvarenju ciljeva, Samsung će donirati dio prihoda od prodaje ovog posebnog izdanja.

Kopirati
Drag cursor here to close