Budućnost počinje danas

Samsung predstavio Galaxy Fold i četiri modela Galaxy S10

Samsung je u srijedu navečer predstavio brojne novitete – prvi fleksibilni mobilni uređaj Galaxy Fold, 4 nova telefona iz serije Galaxy S10, uključujući i model s podrškom za 5G, nosive uređaje i bežične slušalice.
Sci-Tech / Tehnologija | 20. 02. 2019. u 23:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proslavom deset godina od lansiranja prvog Galaxy S uređaja, kompanija Samsung Electronics uvela je novu liniju vrhunskih pametnih telefona: Galaxy S10.

S četiri jedinstvena uređaja, linija Galaxy S10 osmišljena je da zadovolji specifične potrebe današnjeg tržišta pametnih telefona, tako da potrošači mogu učiniti više od onoga što žele. Svaki uređaj pruža iskustvo nove generacije u kategorijama koje potrošače najviše zanimaju: revolucionarne inovacije na ekranu, kameri i performansama.

Kao dokaz desetljeća inovacija, Galaxy S10 dizajniran je za one koji žele vrhunski pametni telefon sa snažnim performansama, te postavlja standarde za novu generaciju mobilnih iskustava. Za korisnike koji traže moćan uređaj, Galaxy S10 + sadrži sve specifikacije - od ekrana, kamere, do performansi i postavlja ih na višu razinu.

Galaxy S10e je napravljen za one koji žele sve premium mogućnosti u jednom uređaju na ravnom ekranu. Galaxy S10 5G je kreiran za one koji žele više od svega i spremni su za najbrže dostupne i najmoćnije funkcije. Linija Galaxy S10 nudi potrošačima više izbora uz potpuno novi Dynamic AMOLED ekran, kamere nove generacije i inteligentne performanse.

''Od svog prvog lansiranja prije deset godina, serija Galaxy S predstavlja vrhunsku inovaciju - nudi potrošačima nevjerojatno iskustvo i mogućnost pronalaženja uređaja koji im odgovara'', rekao je DJ Koh, predsjednik i izvršni direktor Odjela za IT i mobilne komunikacije kompanije Samsung Electronics. ''Galaxy S10 se temelji na tom nevjerojatnom naslijeđu i donosi inovacije u ekranu, kamerama i performansama. S četiri vrhunska uređaja, Samsung koristi desetljeće vođenja industrije kako bi uveo novu eru pametne tehnologije''.

Predstavljamo Dynamic AMOLED ekran: Cijeli ekran s ultrazvučnim skenerom otiska prsta

Galaxy S10 je napravljen sa Samsungovim najboljim – prvim na svijetu Dynamic AMOLED ekranom. Kao prvi smartphone s certifikatom HDR10 + njegov zaslon isporučuje živopisan digitalni sadržaj koji s dinamičkim mapiranjem tona širi raspon boja za sjajnu i realnu sliku. Dynamic AMOLED ekran modela Galaxy S10 također ima VDE certifikat za žive i svijetle boje , te izvanredan omjer kontrasta za još dublje crne i svjetlije bijele boje. .

Moći ćete uživati u uzuzetno preciznim bojama na vašem mobilnom uređaju , čak i u oštrom sunčevom svjetlu. Dynamic AMOLED ekran također smanjuje plavo svjetlo kroz TÜV Rheinland Eye Comfort - bez ugrožavanja kvalitete slike ili dodavanja filtera.

Kao rezultat revolucionarnog inženjerskog procesa, jedinstveni Infinity-O ekran Galaxy S10 uređaja, sadrži niz senzora i tehnologiju kamere u otvorenom dispjelu - tako da možete maksimalno iskoristiti ekran bez ometanja.

Dynamic AMOLED ekran modela Galaxy S10 uključuje i prvi ultrazvučni skener otiska prsta koji čita 3D konture vašeg otiska prsta - a ne 2D sliku. S prvom certifikacijom biometrijskih komponenti na FIDO Alliance, ova nova generacija autentifikacije nudi sigurnosne mjere poput trezora kako bi vaš uređaj uvijek bio siguran.

Dostupnost Galaxy S10 i prethodno naručivanje

Galaxy S10, Galaxy S10 + i Galaxy S10e će biti dostupni u Prism White, Prism Black, Prism Green, Prism Blue, Canary Yellow bojama . Galaxy S10 + će također biti dostupan u dva potpuno nova, vrhunska keramička modela: crni i bijeli.

Galaxy S10, Galaxy S10 + i Galaxy S10e će biti dostupni u prodavaonicama i na internetu od 8. ožujka 2019. godine na odabranim tržištima. Cijena počinje od 1.799 KM za Galaxy S10, 1.999 KM za Galaxy S10+ i 1.499 KM Galaxy S10e.

Prednarudžbe za Galaxy S10, Galaxy S10+ i Galaxy S10e počinju u četvrtak, 21. veljače 2019. Na ograničeno vrijeme korisnici koji unaprijed naruče Galaxy S10 ili Galaxy S10+ dobit će Galaxy Buds slušalice (vrijednost od 129,99 USD) besplatno.

Predstavljena i tri nova nosiva uređaja

Samsung je proširio svoju novu liniju Galaxy nosivih uređaja s pametnim satom Galaxy Watch Active, Galaxy Fit / Galaxy Fit e narukvicama za praćenje aktvnosti i Galaxy Buds bežičnim slušalicama.

Ovi uređaji  napravljeni su za različite stilove života i idealni za sve korisnike koji traže životnu ravnotežu pa i one koji traže dodatnu motivaciju i čine ostvarivanje ciljeva praktičnijim, modernijim i zabavnijim.

Pametni telefon-tablet - u jednom sklopivom uređaju

Samsung je predstavio dugoočekivani Galaxy Fold, sklopivi uređaj koji otvara novu mobilnu kategoriju.

Galaxy Fold sadrži prvi na svijetu 7,3-inčni Infinity Flex Display, koji se pretvara u kompaktan uređaj s poklopcem ekrana. Galaxy Fold nudi novi način multitaskinga, gledanja video zapisa, igranja igrica i još mnogo toga što će u vaš život donijeti nova iskustva i mogućnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close