Members aplikacija

Samsung otkrio planove što se tiče nadogradnji na Android Pie

Samsung je putem svoje Members aplikacije objavio listu uređaja i plan prema mjesecima kada valja očekivati službenu nadogradnju na Android Pie za uređaje koji se nalaze na toj listi.
Sci-Tech / Tehnologija | 26. 12. 2018. u 15:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samsung je putem svoje Members aplikacije objavio listu uređaja za koje valja očekivati službenu nadogradnju na Android Pie.

Aktualni Galaxy S9 i Galaxy S9+ flagship modeli prema planovima su nadogradnju na Android Pie u kombinaciji s One UI sučeljem trebali dobiti u siječnju 2019. godine, no ona je dostupna već sada.

Galaxy Note 9 svoju bi nadogradnju na Android Pie trebao dobiti u veljači iduće godine, potom u ožujku slijede prošlogodišnji Galaxy S8 i Galaxy S8+ te Galaxy Note 8, a u travnju službenu nadogradnju na Android Pie dobiva ovogodišnja Galaxy A 2018 serija uređaja, javlja Bug.hr.

U svibnju i tijekom ljeta nadogradnja stiže i na uređaje iz Galaxy J serije (čitav popis možete pogledati na fotografiji priloženoj uz ovaj tekst). S liste nedostaju Galaxy S7 i Galaxy S7 edge modeli koji su već dobili dvije obećane nadogradnje.

Što se tiče tablet uređaja većina će planiranih Galaxy Tab modela nadogradnju na Android Pie dobiti u rujnu i listopadu iduće godine, dok je dolazak Android Pie nadogradnje na Galaxy Tab S4 10.5 planiran za travanj iduće godine.

Kopirati
Drag cursor here to close