Novosti

Samsung Galaxy S10 bi mogao imati piezoelektrični zvučnik i slušalice

Najnovije glasine sugeriraju da će Samsung u Galaxy S10 ugraditi piezoelektrični zvučnik, sličan onom kojeg smo upoznali na Xiaomiju Mi Mix.
Sci-Tech / Tehnologija | 31. 05. 2018. u 12:20 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samsungov jubilarni Galaxy S10, osim što bi mogao doći s potpuno drugim imenom, trebao bi najaviti i novo razdoblje u desetogodišnjoj tradiciji ove linije smartphonea.

Tako se već naveliko šuška da bi Samsung baš u njemu mogao predstaviti in-display čitač otisaka prstiju, i to ultrazvučni, koji bi trebao biti kvalitetniji i pouzdaniji od optičkog, kojeg koristi Vivo.

Najnovije glasine sada sugeriraju da to neće to biti jedina velika novost. Sada se govorka da će Samsung u njega ugraditi piezoelektrični zvučnik, sličan onom kojeg smo upoznali na Xiaomiju Mi Mix, piše Mob.hr.

No, za razliku od Xiaomija, Samsung navodno razvija vlastito rješenje za problem postavljanja telefonske slušalice ispod zaslona, koje bi trebalo biti kvalitetnije od onog na Mi Mixu. Iako iz vlastitog iskustva ni za njega ne mogu reći da je bio loš, Xiaomi je njegove nasljednike Mi Mix 2 i Mi Mix 2s iz nekog razloga odlučio opremiti klasičnim rješenjem, vrativši jedan dio okvira kućišta na vrh.

Naravno, ovo su nepotvrđene informacije, i treba ih uzeti s dozom rezerve. Kad budu dostupne nove, svakako ćemo vas obavijestiti. Dodajmo i to da se na veliko šuška da će Galaxy S10 biti predstavljen ranije nego S9, i to već u siječnju.

Kopirati
Drag cursor here to close