Za ljubitelje fotografije

Samsung Galaxy A70S će imati kameru s 64-megapikselnim ISOCELL senzorom

Novi Galaxy A70S pametni telefon kojeg priprema Samsung trebao bi biti prvi pametni telefon s 64-megapikselnim ISOCELL senzorom, tako će A70S biti telefon sa senzorom koji ima najviše megapiksela na tržištu
Sci-Tech / Tehnologija | 24. 05. 2019. u 17:37 Bug.hr

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije nekoliko mjeseci Samsung je predstavio pametni telefon Galaxy A70 sa 32-megapikselnim kamerama (prednjom i stražnjom). Sada spremaju Galaxy A70S model, prvi pametni telefon sa 64-megapikselnim ISOCELL senzorom (dosad su rekord što se tiče senzora i njihovih megapiksela držali Samsung i Sony sa 48-megapikselnim senzorima).

Riječ je o 64-megapikselnom ISOCELL Bright GW1 senzorom predstavljenom početkom mjeseca. Bazira se na Tetracell tehnologiji gdje se četiri piksela spajaju te funkcioniraju kao jedan kako bi se povećala osjetljivost na svjetlo. Podržan je HDR u stvarnom vremenu do 100 dB za bogatije nijanse boja.

Tu je i Dual Conversion Gain (DCG) koji pretvara dobiveno svijetlo u električne signale, što u konačnici omogućuje optimalno iskorištavanje prikupljenog svijetla posebice u okruženjima s više svijetla. Tu je i mogućnost snimanja 480p Full HD slow-motion videa u kombinaciji s podrškom za HDR i tehnologijom Super PD (poboljšani autofokus s detekcijom faze).

Osim spomenutog, ako je suditi prema imenu telefona, Galaxy A70S bi trebao predstavljati poboljšanu inačicu osnovnog Galaxy A70 modela i na drugim područjima. Samsung Galaxy A70S na tržište stiže negdje tijekom druge polovice godine.

Osnovni Galaxy A70 model imao je 6,7-inčni Infinity-U AMOLED zaslon s Full HD+ zaslonom, Snapdragon 675 čip, 32-megapikselnu selfie kameru, trostruku stražnju kameru, 6 ili 8 GB RAM-a, 128 GB interne memorije, bateriju od 4500 mAh te operativni sustav Android 9.0 Pie.

Kopirati
Drag cursor here to close