Domišljato

Roboti preuzimaju naše poslove, ali ovo... Robotske striptizete postale hit

Kada su nam pričali da će roboti jednog dana preuzeti sve naše poslove, definitivno nismo mislili i na ovo
Sci-Tech / Tehnologija | 11. 01. 2018. u 18:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera



Kako stvari stoje, jedna od najzanimljivjih stvari na ovogodišnjem Consumer Electronics Showu, odnosno CES-u u Las Vegasu ne odvija se na prostorima sajma, već u obližnjem striptiz-klubu.
 
Domišljati vlasnik odlučio je svim posjetiteljima prikazati svoju umjetničku viziju distopijske budućnosti te je ustanovu opremio bizarnim robotskim striptizetama, prenosi T-portal.
 

Sintetičke plesačice

 
Iako na pozornici stoje plastično-metalne plesačice koje umjesto glava imaju sigurnosne kamere, posjetitelji Sapphirea u Las Vegasu nemaju previše prigovora.
 
Na kraju krajeva, one ne posjeduju niti približnu količinu okretnosti i gipkosti pravih striptizeta. Zbog satiričko-umjetničke prirode instalacije, začudo, klub ovih dana posjećuje puno više žena.


Vlasnici tvrde da robotske striptizete privlače posjetitelje svih uvjerenja i spolova, prije svega jer barem privremeno razbijaju dojam da se, realno, radi o malo ušminkanom striptiz-baru.
 

Sve je to normalno

 
''Ako u klub uđe šestero ljudi i od tih šestero dvoje su žene, i dalje se možete zabaviti i ne brinuti se činjenicom da ste u striptiz klubu'' rekao je vlasnik kluba Peter Feinstein.
 
Čudovišne kombinacije plastike, žica i lažnih sigurnosnih kamera stigle su iz Engleske, a na pozornici im se pridružuju 'standardne' djelatnice kluba kojima očigledno posao još nije pod prijetnjom robotskih plesačica.
Kopirati
Drag cursor here to close