Zvijer!

Redmi Note 8 Pro s vodenim hlađenjem

Xiaomi će 29. kolovoza uz osnovni Redmi Note 8 model predstaviti i Pro inačicu s vodenim hlađenjem, MediaTekovim gamerskim Helio G90T čipom i četiri stražnje kamere.
Sci-Tech / Tehnologija | 24. 08. 2019. u 14:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Krajem mjeseca točnije 29. kolovoza Xiaomi će predstaviti novu generaciju Redmi Note pametnih telefona, koja će se sastoji od dva modela.

Osim osnovnog Redmi Note 8 modela bit će predstavljen i Redmi Note 8 Pro model. Najistaknutija značajka potonjeg modela bit će ugrađeno vodeno hlađenje u kombinaciji s MediaTekovim novim gamerskim Helio G90T čipom.

MediaTekov čip sadrži dvije Cortex-A76 CPU jezgre na taktu od 2,05 GHz i šest Cortex-A55 CPU jezgri na taktu od 2 GHz, a grafička komponenta se bazira na ARM Mali-G76 grafici na taktu od 800 MHz, javlja Bug.hr.

Fotografska komponenta bazira se na četverostrukoj stražnjoj kameri s time da glavna kamera sadrži Samsungov 64-megapikselni ISOCELL Bright GW1 senzor. Ispod tri senzora kamere nalazit će se klasični senzor otisaka prstiju. Četvrti senzor nalazi se sa strane zajedno s LED flashom.

Dizajnom nalikovat će za nedavne Xiaomijeve Redmi K20 i Redmi K20 Pro modele (Redmi Mi 9T i Redmi Mi 9T Pro u Europi), a tu su i značajke kao što je brzo punjenje od 15 W i NFC.

Kopirati
Drag cursor here to close