U prodaji u ožujku

Procurile specifikacije Xiaomijevog Mi 9

Kao vremenski okvir službenog predstavljanja spominje se kraj veljače, što znači da bi se u prodaji trebao pojaviti tijekom ožujka.
Sci-Tech / Tehnologija | 04. 01. 2019. u 09:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još uvijek nije poznato kad će Xiaomi lansirati nasljednika top modela Mi 8, no glasine i špekulacije polako odrađuju svoj dio posla. Tako doznajemo kako će nadolazeći Xiaomi Mi 9 na poleđini donijeti trostruku kameru, od kojih će jedna imati novi Sonyjev IMX586 senzor s 48 megapiksela. Društvo će joj činiti 12 MP kamera i 3D TOF (Time of Flight) kamera.

Uređaj će nesumnjivo biti pokretan Snapdragonom 855, a doći će u raznim kombinacijama RAM-a i spremišne memorije, dok će se zaslon protezati 6,4 inča u dijagonali. Bit će izrađen u AMOLED tehnologiji s odnosom stranica 19:9, a na vrhu će imati 24 MP selfie kameru.

Za sad još nije poznato hoće li ova kamera biti ugrađen u klasični zub ili možda rupicu, koja je nesumnjivo ovogodišnji trend. Čitač otisaka prstiju svakako bi trebao biti ugrađen u sam zaslon, piše Mob.hr.

Poznate su i dimenzije. Tako će Xiaomi Mi 9 mjeriti 155 x 75 x 7,6 milimetara, a baterija će imati kapacitet 3500 mAh. Svakako najzanimljiviji dio ove priče je brzo punjenje, za koje će u prodajnom pakiranju biti priložen 32W punjač, koji će navodno osigurati još veće brzine punjenja od postojeće.

Kao vremenski okvir službenog predstavljanja spominje se kraj veljače, što znači da bi se u prodaji trebao pojaviti tijekom ožujka.

Kopirati
Drag cursor here to close