Pogledajte

Procurile fotografije Samsungovog Galaxyja S20+

Unatoč jasnim upozorenjima kako nije dozvoljeno fotografirati novi Galaxy S20+ 5G, fotografije su ipak načinjene i objavljene.
Sci-Tech / Tehnologija | 15. 01. 2020. u 12:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za manje od mjesec dana Samsung će predstaviti nove mobitele iz serije Galaxy S. Podsjetimo, nova serija stiže 11. veljače 2020. i nosit će naziv Galaxy S20.

Unutar serije za sada se očekuju tri modela – Galaxy S20, Galaxy S20+ i Galaxy S20 Ultra. I dok smo dizajn nove serije do sada temeljili na renderima, sada su stigle i prve prave fotografije (XDA Developers) koje otkrivaju kako jedan od gore tri navedena telefona izgleda uživo.

Na priloženim fotografijama prikazan je srednji model – Galaxy S20+ 5G. Fotografije su došle do javnosti zahvaljujući leakeru koji se nije previše obazirao na jasno označene upute o zabrani fotografiranja uređaja te o zabrani odavanja informacija. Budući je dvije od ukupno tri upute prekršio, nije isključeno da nije prekršio i treću koja brani prodaju uređaja, piše Bug.hr.

Na fotografiji koja prikazuje broj i raspored kamera vidi se kako će Galaxy S20+ imati četiri kamere sa stražnje strane te jednu bljeskalicu. Čini se kako će sa stražnje strane postojati i mikrofon koji će najvjerojatnije služiti za snimanje zvuka.

Prema dostupnim informacijama Galaxy S 20+ trebao bi mati kamere od 12 MP (Sony IMX555) i 64 MP (Samsung ISOCELL S5KGW2) te kameru nepoznate razlučivosti sa senzorom Samsung ISOCELL S5K2LA i četvrtu o kojoj trenutno nije poznano ništa vezano uz specifikacije. S prednje strane, takozvana selfie kamera imat će Sonyjev IMX374 senzor razlučivosti 10 MP koji se nalazi i na serijama Galaxy S10 i Note10.

Kopirati
Drag cursor here to close