USAID

PRO-Budućnost natječaj za najbolju fotografiju "Gdje živi mir?"

Sci-Tech / Tehnologija | 07. 09. 2016. u 08:08 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Natječaj "Gdje živi mir?", za najbolju fotografiju o temi koja je inspirirana pomirenjem i izgradnjom mira u BiH, otvoren je do 7.10.2016. godine, u okviru USAID-ovog projekta PRO-Budućnost.

Natječaj je otvoren za sve amaterske i profesionalne fotografe iz Bosne i Hercegovine, bez obzira na dob i mjesto boravka.

Za najbolje fotografije, koje će birati PRO-Budućnost stručni žiri, predviđene su novčane nagrade. Svaki autor može poslati isključivo po jednu fotografiju, a ostala pravila i propozicije natječaja dostupni su na Facebook stranici projekta: www.facebook.com/probuducnost.bih

PRO-Budućnost je četverogodišnji projekt Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), čiji je cilj izgradnja pomirenja i povjerenja među građanima svih etničkih skupina u BiH, a koji se temelji na pretpostavci da izgradnja trajnog mira počinje otvaranjem iskrenog dijaloga te razumijevanjem druge strane.

Projekt implementira Catholic Relief Services (CRS) u suradnji s Fondacijom Mozaik, Caritasom BiH, Forumom građana Tuzla, Helsinškim parlamentom građana Banja Luka i Međureligijskim vijećem u BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close