Nova igrica

Pripremite štapiće jer ovog ljeta svi postajemo Harry Potter

Ljubitelji čarolija, fantazije, neobičnog i, u konačnici, proširene stvarnosti, zasigurno će s ovom igrom doći na svoje.
Sci-Tech / Tehnologija | 26. 06. 2019. u 10:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kad je Pokemon Go ugledao svjetlo dana, cijeli je svijet ubrzo uhvatila groznica lova na Pokemone. Trebalo ih je skupiti sve, pod bilo koju cijenu. Pa i onu visokog računa za mobilni telefon.

Iako se u međuvremenu ta ludnica smirila, još uvijek postoje oni najzagriženiji obožavatelji koji po gradskim ulicama i parkovima traže skrivene Pokemone.

No čini se kako bi ovog ljeta nova ludnica mogla zaraziti novu generaciju igrača. Naime, u cijelom je svijetu postala dostupna igra za mobilni telefon temeljena na priči o Harryju Potteru - Harry Potter:Wizards Unite.

Svi obožavatelji malog čarobnjaka, veliki i mali, mogu instalirati ovu zanimljivu igru koja spaja virtualno i stvarno kroz tehnologiju proširene stvarnosti, i krenuti u "lov" na magična bića.

Umjesto borbi protiv drugih trenera, igrači će se boriti protiv likova iz priča o Harryju Potteru i to brojnim čarolijama koje će tijekom igranja otkrivati, javlja Zimo.co.

Čak i oni koji nisu fanovi priče o malom čarobnjaku, mogu se zabaviti igrajući ovu igru u kojoj je glavni zadatak pronaći u "stvarnom svijetu" magične likove i vratiti ih u "čarobnjački svijet" prije no što ljudi primijete da je nešto čudno.

Ljubitelji čarolija, fantazije, neobičnog i, u konačnici, proširene stvarnosti, zasigurno će s ovom igrom doći na svoje.

Na kraju samo jedno upozorenje - pazite kojim se putem krećete dok igrate igru, kako u žaru lova na loptu za metloboj ne biste završili usred prometnog raskrižja.

Kopirati
Drag cursor here to close