Bolje iskustvo korisnika

Predstavljeni Galaxy S10 Lite i Note10 Lite

Galaxy premijum inovacije kao što su kamera, S Pen olovka i druge ključne opcije za povećanu produktivnost sada su još dostupnije
Sci-Tech / Tehnologija | 03. 01. 2020. u 15:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Samsung Galaxy

Samsung Electronics Co., Ltd. je u petak najavio novi Galaxy S10 Lite i Galaxy Note10 Lite. Oslanjajući se na nasljeđe ove dvije serije, Galaxy Lite uređaji omogućit će korištenje ključnih, premijum funkcija i pogodnosti poput najnovijih kamera, S Pen olovke, proširenog displaya i dugotrajne baterije još većem broju korisnika.

''Galaxy S i Galaxy Note uređaji zadovoljavaju želje i potrebe korisnika širom svijeta. Ovi uređaji oslikavaju naša ulaganja u inovacije koje predvode industriju, kako po pitanju performansi, tako i u pogledu pametnih usluga'', izjavio je DJ Koh, predsjednik i izvršni direktor odjela za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics.

“Galaxy S10 Lite i Galaxy Note10 Lite predstavljaju karakteristične premium mogućnosti koje čine Galaxy S i Galaxy Note iskustvo'', dodao je.

Kamera profesionalnog ranga za savršene fotografije i video

Kamere Galaxy Lite uređaja nude niz funkcija i mogućnosti, zasnovanih na vodećoj Samsung tehnologiji, priopćeno je iz Samsunga.

Svaka avantura će uz Galaxy S10 Lite koji sadrži glavnu, Ultra Wide i Macro kameru, uz novu Super Steady optičku stabilizaciju slike biti na najvišem mogućoj razini. Kada se upari sa Super Steady modom, ovaj sustav pruža veću stabilnost za dinamične fotografije i video snimke, omogućujući korisnicima da bez kompromisa dijele svoje doživljaje.

Sočivo Ultra Wide kamere podrazumijeva ugao od 123 stupnja, baš kao i ljudsko oko, dok prednja i zadnja kamera visoke rezolucije omogućuju snimanje svakog detalja, uz kristalno jasan fokus.

Povećana produktivnost, bilo kada, bilo gdje

Uz Galaxy Note10 Lite i jedinstvenu S Pen olovku korisnici će uživati u premium Note iskustvu i povećati svoju produktivnost. Bluetooth Low-Energy (BLE) podrška omogućuje upravljanje prezentacijom, kontroliranje video materijala ili snimanje fotografija jednostavnim klikom S Pen olovke.

Air Command opcija daje pristup specifičnim S Pen funkcijama na brz i lak način. Konačno, hvatanje bilješki nikada nije bilo jednostavnije, jer uz Text Export opciju korisnici mogu ručno pisani tekst prebaciti u format digitalnog teksta, spremnog za menjanje i dijeljenje sa kim god požele.

Jednostavna, ali moćna Samsung Notes aplikacija čini hvatanje bilješki bržim i jednostavnijim nego ikada do sada.

Sve što se očekuje od Galaxy uređaja

Galaxy S10 Lite i Note10 Lite pružit će priliku da još više ljudi iskusi vrhunske Galaxy funkcije koje se očekuju od Samsung uređaja:

Neometan vizuelni prikaz: Galaxy S10 Lite dolazi sa Super AMOLED Plus, a Galaxy Note10 Lite sa Super AMOLED Infinity-O ekranom od ivice do ivice. Uz ekran veličine 6.7 inča, display nudi odlično iskustvo koje će korisnicima omogućiti da u potpunosti uživaju u svojim omiljenim multimedijalnim sadržajima.

Baterija sa većim kapacitetom i dužim trajanjem: Galaxy S10 Lite i Galaxy Note10 Lite imaju bateriju od 4,500mAh i mogućnost superbrzog punjenja, tako da korisnici mogu ostati povezani duže i provesti više vremena radeći stvari koje vole.

Foto: PR / Specifikacije novog Samsunga

Pristupačni servisi i sigurnost: Galaxy S10 Lite i Galaxy Note10 Lite dolaze uz Samsung ekosistem pametnih aplikacija i servisa, uključujući Bixby,Samsung Pay i Samsung Health. Uređaji su također zaštićeni sigurnosnom platformom Samsung Knox.

Galaxy S10 Lite je dostupan u dijamantnoj crnoj, biserno bijeloj i dijamantno plavoj boji, dok je Galaxy Note10 Lite dostupan u aura sjajnoj nijansi, te u aura crnoj i aura crvenoj boji, priopćeno je iz Samsunga.

Kopirati
Drag cursor here to close