Izvrstan gadget

Predstavljen Samsung Galaxy Watch s naprednim funkcijama za praćenje zdravlja

Galaxy Watch donosi LTE povezivost, napredne opcije za praćenje životnih navika, vježbanja i prehrane, te novi dizajn.
Sci-Tech / Tehnologija | 10. 08. 2018. u 09:03 Bljesak.info
Kopirati

Samsung je, zajedno s novim mobitelom Galaxy Note9, u New Yorku predstavio i novi Samsung Galaxy Watch s dugotrajnijom baterijom, LTE povezivanjem, opcijama za praćenje životnih navika te novim personaliziranim dizajnom.

''U Samsungu imamo dugu povijest pružanja novih, različitih izbora korisnicima, trudeći se da istovremeno zadržimo inovativnost u našim proizvodima. Veseli nas što možemo nastaviti unaprjeđivati baštinu Samsungove Galaxy linije nosivim Samsung proizvodima. Novi Galaxy Watch dizajniran je za korisnike svih stilova života. Kako bismo zadovoljili potrebe korisnika, osigurali smo dulje trajanje baterije i mogućnost boljeg praćenja fizičkih aktivnosti, što korisnicima pomaže u ostvarenju i održavanju njihovih ciljeva. Galaxy Watch daje im cjelovito iskustvo uz samo jedan dodir'', rekao je DJ Koh, predsjednik poslovanja mobilnih komunikacija, Samsung Electronics.

Trajanje baterije na Galaxy Watchu do 80 sati eliminira potrebu za čestim punjenjem. Uz to treba istaknuti i kako je sada razdvajanje sata od pametnog telefona lakše zahvaljujući mogućnosti LTE povezivanja na samom Galaxy Watchu, prenosi Bug.hr.

Time je, neovisno o pametnom telefonu, omogućeno korištenje Galaxy Watcha za komunikaciju porukama i pozivama te lociranje i slušanje glazbe u više od 15 zemalja zahvaljujući 30-ak operatera.

Galaxy Watch pruža poboljšano zdravstveno iskustvo s novom funkcionalnosti za praćenje stresa, koja automatski detektira visoku razinu stresa i predlaže vježbe disanja. Dodatno, nova funkcionalnost omogućava praćenje ritma spavanja, uključujući i REM fazu, kako bi pomogla korisnicima da prilagode svoje navike spavanja.

S kontrolom stresa i spavanja, Galaxy Watch također pomaže korisnicima u postizanju drugih zdravstvenih ciljeva, poput vježbanja. Galaxy Watch sadrži ukupno 39 vježbi, od čega 21 namijenjenu izvođenju u zatvorenom prostoru, omogućujući korisnicima da prilagode i promijene svoje navike.

Budući korisnici Galaxy Watcha imat će i mogućnost praćenja unosa dnevnih kalorija. A moći će i fotografirati svoje obroke i automatski očitati nutritivna svojstva u aplikaciji Samsung Health.

Galaxy Watch moguće je pronaći u više veličina i stilova. Srebrna boja sata dostupna je u inačici promjera 46 milimetara, dok su crna i rose gold boje sata dostupne u 42-milimetarskim verzijama. Korisnici mogu dodatno personalizirati svoj Galaxy Watch zahvaljujući velikom izboru remena i kućišta.

Galaxy Watch certificiran je u skladu s vojnim standardima (Corning Gorilla Glass DX+ i otpornost na vodu tlaka do 506.625 Pa).

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.