Ming-Chi Kuo

Poznati analitičar najavljuje nekoliko novih Appleovih uređaja za jesen

Poznati analitičar Ming-Chi Kuo previđa kako će Apple na jesen predstaviti velik broj uređaja među kojima i novi Mac Mini, 11-inčni iPad Pro te novi entry-level MacBook prijenosnik.
Sci-Tech / Tehnologija | 15. 07. 2018. u 18:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poznati analitičar Ming-Chi Kuo vraća se sa svojim predviđanjima koja se tiču Applea (ovaj put kao zaposlenik tvrtke TF International Securities).

Ovaj put spominje niz uređaja koje bi tvrtka iz Cupertina trebala predstaviti ove jeseni. Prije svega, to su već poznata tri različita modela iPhonea, jedan početni s 6,1-inčnim LCD zaslonom, jedan s 5,8-inčnim OLED zaslonom i jedan s 6,5-inčnim OLED zaslonom.

Zatim tu su unaprijeđeni iPad Pro modeli s Face ID-jem i to jedan obnovljeni 12,9-inčni model i jedan novi 11-inčni model. Konačno tu je i nova inačica Mac Mini računala, kao i nove inačice all-in-one računala iMac te prijenosnih računala MacBook, Macbook Pro i MacBook Air, piše Bug.hr.

Kuo spominje i potpuno novi entry-level MacBook prijenosnik te dva Apple Watcha, jedan s 1,57-inčnim i drugi s 1,78-inčnim zaslonom.

Na kraju Apple bi trebao predstaviti i obnovljenu inačicu svojih bežičnih slušalica AirPods te već najavljivani bežični punjač AirPower.

Kopirati
Drag cursor here to close