Xiaomi

Pametne telefone prodaju putem samoposlužnih aparata

Xiaomi na indijskom tržištu pametnih telefona provodi kampanju prodaje svojih pametnih telefona i pripadajućih dodataka putem samoposlužnih uređaja.
Sci-Tech / Tehnologija | 14. 05. 2019. u 09:40 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tvrtka Xiaomi sve je popularnija na velikom indijskom tržištu pametnih telefona. Kako bi kineska tvrtka dodatno pospješila prodaju svojih uređaja na indijskom tržištu osmislili su nov način prodaje.

Mi Express Kiosk inicijativa naime uključuje samoposlužne uređaje na kojima zainteresirani korisnici mogu sami kupiti željeni Xiaomijev pametni telefon i druge pripadajuće dodatke za njih, piše Bug.hr.

Poput klasičnih aparata za hranu i piće i ovom slučaju moguće je izabrati željeni proizvod koji će nakon plaćanja iskliznuti u otvor s donje strane uređaja gdje ga korisnik može preuzeti.

Kupnja se odvija putem zaslona na dodir, a korisnici odabrani proizvod mogu platiti gotovinom te kreditnim i debitnim karticama.

Iako se Xiaomijevi samoposlužni aparati trenutačno nalaze samo na jednoj lokaciji u Bangaloreu, u budućnosti je planirano proširenje inicijative i na stanice željeznice, tehnološke parkove, zračne luke te trgovačke centre, piše Bug.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close