Nema više nereda

Ovo su papuče koje se same pospremaju!

U Nissanu su autonomnu tehnologiju razvili za automobile budućnosti, ali su shvatili da nije naodmet ugraditi ju i u druge kućanske predmete i uređaje.
Sci-Tech / Tehnologija | 31. 01. 2018. u 15:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Japanci su poznati po neobičnim izumima, no posljednji koji dolazi iz Nissana mogao bi postati pravi hit. Barem među roditeljima i njihovom djecom.

Naime, inspirirani autonomnim vozilima, u Nissanu su došli na ideju da stvore autonomne papuče. Ne, to ne znači da same šeću, već da će se nakon korištenja same "parkirati" na svoje mjesto. To znači da će uvijek biti na istome mjestu, a nećete zapinjati za njih dok hodate kroz svoj dom, piše Zimo.co.

U Nissanu su tu autonomnu tehnologiju razvili ponajprije za automobile budućnosti, ali su shvatili da nije naodmet ugraditi ju i u druge kućanske predmete i uređaje koje baš i ne volimo spremati. Zahvaljujući ovoj tehnologiji, kad nisu u upotrebi, predmeti će se sami vratiti na svoje mjesto. Izvrsno, zar ne?

Želite li isprobati ovu tehnologiju budućnosti, morat ćete navratiti do Japana, odnosno ProPilot Park Ryokan gdje su papuče za goste, stolovi, pa čak i tradicionalni jastuci za sjedenje na podu opremljeni autonomnom tehnologijom. Tako gost kad završi s korištenjem, samo mora pritisnuti dugme za "parkiranje" na zidu i sve će se pospremiti na svoje mjesto.

Ne vjerujete? Pogledajte sami!

Kopirati
Drag cursor here to close