AI/Machine Learning

Otvorene prijave za SPARK Tech Meetup

Tema je AI/Machine Learning, što je i logično obzirom da je to trenutno jedno od najaktivnijih i najuzbudljivijih područja računarske znanosti.
Sci-Tech / Tehnologija | 15. 04. 2019. u 14:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nastavljamo održavati sad već tradicionalne SPARK Tech Meetup-e. Najavljujemo deveti po redu meetup koji će se održati u subotu, 11.5.2019. u 13 sati u svima poznatom SPARK prostoru u Mostaru. Tema je AI/Machine Learning, što je i logično obzirom da je to trenutno jedno od najaktivnijih i najuzbudljivijih područja računarske znanosti.

Da podsjetimo, SPARK Tech Meetup je neformalno okupljanje developerske zajednice i održava se dva puta godišnje. Za deveti meetup imamo dva predavanja na teme umjetne inteligencije i takozvanog strojnog učenja. Naši gosti su Milan Todorović iz tvrtke Crossover iz Beograda, te Ivan Visković iz tvrtke Aether-Signum iz Zagreba.

PROGRAM

12:45 Dolazak i druženje

13:00 Kratki uvod, zahvala sponzorima

13:05 Predavanje: Face Recognition System - Technical Overview, Ivan Visković (Aether-Signum)

13:45 Pauza

13:50 Predavanje: Upotreba Apple Machine Learning framework-ova CreateML i CoreML, Milan Todorović (Crossover)

15:10 Pizza i piće

Želite naučiti što više o oblikovanju algoritama koji svoju učinkovitost poboljšavaju na temelju empirijskih podataka? Prijavite se na ovaj događaj, koji je besplatan zahvaljujući našim sponzorima i partnerima NSoft, Sportradar, WeAreDevelopers, Crossover i Aether-Signum.

Kopirati
Drag cursor here to close