Nord

OnePlus je odlučio svoj novi uređaj predstaviti u proširenoj stvarnosti

Novi format lansiranja uređaja korisnicima pruža jedinstveno iskustvo da iz sigurnosti svojih domova i koristeći AR tehnologiju u potpunosti dožive novi model.
Sci-Tech / Tehnologija | 10. 07. 2020. u 09:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već smo navikli da proizvođači pametnih telefona naprave spektakl prilikom predstavljanja novih uređaja. Dijelom kako bi oduševili obožavatelje i privukli potencijalne kupce, a dijelom i kako bi se izdvojili od ostalih.

No, pandemija koronavirus diljem svijeta prebacila je predstavljanja iz različitih dvorana i prostora u digitalni svijet. Tako su iz kineske tvrtke OnePlus najavili kako će svoj novi pametni telefon i ujedno prvi model Nord serije predstaviti 21. srpnja i to u proširenoj stvarnosti.

Naime, nesvakidašnja premijera najnovijeg modela održat će se pomoću AR tehnologije za kojom je OnePlus posegnuo 2015. prilikom lansiranja OnePlus2 uređaja. Tada je, po prvi put u povijesti, brend pametnih telefona iskoristio potencijale VR tehnologije i prerastao dotad uobičajena pravila lansiranja novih uređaja koja su vladala u industriji.

Novi format lansiranja uređaja korisnicima pruža jedinstveno iskustvo da iz sigurnosti svojih domova i koristeći AR tehnologiju u potpunosti dožive novi model, javlja Zimo.

Pružajući mogućnost dijeljenja tehnologije s ljudima širom svijeta, OnePlus Nord novi je početak za OnePlus, rekao je Paul Yu, direktor za OnePlus Nord. Kako bi u potpunosti uživali u premijeri novog uređaja, želimo da se svi udobno smjeste, opuste i prvi put dožive naš novi uređaj u udobnosti svoje dnevne sobe. Smatramo da uvođenje Norda na osobniji i intimniji način savršeno odražava našu ambiciju da učinimo OnePlus iskustvo dostupnijim korisnicima.

Kako bi sudjelovali u ovom predstavljanju, potrebno je preuzeti OnePlus Nord AR aplikacije dostupne u Google Play Storeu i Apple App Storeu te se priključiti događaju koji započinje 21. srpnja u 16 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close