Prve glasine

OnePlus 6T imat će skener otiska prsta u zaslonu

OnePlus će krajem idućeg mjeseca predstaviti svoj novi mobitel – OnePlus 6T koji će umjesto klasičnog imati skener otiska prsta u zaslonu.
Sci-Tech / Tehnologija | 12. 09. 2018. u 18:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Krajem idućeg mjeseca tvrtka OnePlus predstavit će novi mobitel – OnePlus 6T. O dotičnomu smo do sada već imali prilike čuti par glasina, a jedna od njih je i ona o skeneru otiska prsta u zaslonu.

Skener otiska prsta u zaslonu je još do jučer bio glasina, a od danas je i službena značajka. Naime, da će spomenuta značajka biti dio modela 6T za CNET je potvrdio sam OnePlus koji za ovakav skener upotrebljava naziv - Screen Unlock.

Zahvaljujući tome za očekivati je kako će OnePlus 6T biti malčice deblji u odnosu na svog prethodnika. Prema izvoru, debljina bi mu se trebala povećati za nekih 0,45 milimetara. U istoj izjavi navodi se kako će OnePlus 6T podržavati i Face Unlock kojeg je prošle godine popularizirao Apple sa iPhoneom X, javlja Bug.hr.

U prilogu možete vidjeti i screenshot zaslona na kojemu se također vidi kako će OnePlus 6T imati skener otiska prsta u zaslonu. Također isti screenshot navodi datum 17. listopada i vrijeme od 11 sati što se može ujedno shvatiti i kao najava kada će biti održan službeni event na kojemu će OnePlus predstaviti svoj najnoviji flagship. Cijena bi mu trebala biti nešto viša u odnosu na OnePlus 6 - oko 550 USD.

Kopirati
Drag cursor here to close