Novosti iz Microsofta

OneDrive za iOS uz manje ispravke dobio i par novih mogućnosti

Microsoftova aplikacija OneDrive za iOS ovih je dana obnovljena, nova inačica osim manjih ispravaka uočenih bugova donosi i pokoju novu značajku – On This Day jedna je od njih.
Sci-Tech / Tehnologija | 26. 09. 2018. u 16:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Microsoftova aplikacija OneDrive za iOS dobila je novu nadogradnju. Ovog puta osim ispravaka uočenih bugova stiglo je i par novih značajki.

Što se bugova tiče, Microsoft navodi kako je riješio problem rušenja aplikacije kod korisnika koji su na svojem mobilnom uređaju imali veću količinu datoteka dostupnih u offline modu.

Također ispravljeni su i problemi koji su uzrokovali rušenje iMessage aplikacije kao i oni koji su na najnovijoj inačici iOS-a (iOS 12) rušili OneDrive aplikaciju prilikom otvaranja pojedinih PDF i Office datoteka, javlja Bug.hr.

Od novina tu je značajka On This Day koja će vas podsjetiti da ste neku fotografiju (ili više) napravili točno na današnji dan. Dodatno je olakšano i pretraživanje datoteka unutar foldera Camera Roll (u njemu se smještaju fotografije s vaših mobilnih uređaja) na način da su sada iste posložene prema godini i mjesecu kada su nastale.

Od nove inačice imat će koristi i poslovni korisnici (OneDrive for Business) kojima je Microsoft riješio problem vezano uz dijeljenje fotografija.

Zadnje, manje bitne novosti su nova ikona i novi uvodni zaslon kod kojih sada ikona oblaka, još više sliči na oblak.

Kopirati
Drag cursor here to close