Deveti po redu

Održan SPARK Tech Meetup

Hvala našim sponzorima i partnerima NSoft, Sportradar, WeAreDevelopers, Crossover i Aether-Signum, bez kojih SPARK Tech Meetup #9 ne bi bio održan.'', ističu iz Sparka.
Sci-Tech / Tehnologija | 13. 05. 2019. u 11:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Iako smo zbog lijepog vremena možda trebali deveti meetup održati na otvorenom, to nije spriječilo 50ak developera iz Mostara da se okupe u prostorijama SPARKa i poslušaju dva predavanja na temu AI/Machine Learning'', istaknuli su iz Sparka povodom održavanja devetog Spark Tech meetup eventa.

Na početku meetupa kratki uvod su održali predstavnici konferencije WeAreDevelopers i podijelili besplatne karte svima prisutnima.

''Naši gosti su bili Milan Todorović iz tvrtke Crossover iz Beograda, te Ivan Visković iz tvrtke Aether-Signum iz Zagreba, koji se uključio preko Google Meeta. Milan je pričao i demonstrirao upotrebu Apple-ovih Machine Learning framework-ova CreateML i CoreML, dok je Ivan predstavio projekt na kojem trenutno radi - Vision, sustav za prepoznavanje lica'', dodaje se. 

''Nakon predavanja družili smo se uz pizzu i piće, što je već postala tradicija nakon svakog SPARK eventa. Hvala našim sponzorima i partnerima NSoft, Sportradar, WeAreDevelopers, Crossover i Aether-Signum, bez kojih SPARK Tech Meetup #9 ne bi bio održan.'', ističu iz Sparka.

Kopirati
Drag cursor here to close