Apple Watch Series 4

Novi Appleov pametni sat imat će veći zaslon i novi dizajn

Ove godine Apple će navodno ozbiljnije redizajnirati svoj pametni sat, analitičari osim novog dizajna prognoziraju i veći zaslon.
Sci-Tech / Tehnologija | 30. 03. 2018. u 11:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otkako je predstavio svoj prvi pametni sat (Watch), Apple nije previše mijenjao njegov dizajn. No, prema navodno dobro upućenim izvorima (KGI Securities) ove godine hoće.

Nova generacija stiže pod (ne)maštovitim nazivom – Apple Watch Series 4. Ming-Chi Kuo, analitičar čije su se prognoze zadnjih godina pokazale dosta točnima, ovog puta navodi kako će osim novog dizajna Apple Watch dobiti i veći zaslon, piše Bug.hr.

Kuo, nažalost ne navodi kako će Apple doći do većeg zaslona. Smanjenjem rubova ili će uz 38 i 42-milimetarske modele uvesti i treći. Kako god na kraju bilo, Apple Watch će nakraju imati 15% veći zaslon. Uz to, očekuju se bolji senzori i duža autonomija baterije.

Apple također ne bi trebao mijenjati dosadašnju poslovnu taktiku pa će i raniji modeli ostati u prodaji, ali po sniženim cijenama. Kuo, za 2018. godinu predviđa i povećanje prodaje na 22 do 24 milijuna primjeraka što bi bilo povećanje od 30% u odnosu na prošlu, 2017. godinu.

Kopirati
Drag cursor here to close