Premijera

Nova Galaxy Note10 serija pametnih telefona stigla u BiH

Kamera novih Galaxy Note10 uređaja korisnicima pruža priliku da snimaju video profesionalne kvalitete
Sci-Tech / Tehnologija | 21. 08. 2019. u 12:14 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Samsung Galaxy Note10 stigao u BiH

Manje od dva tjedna nakon svjetske premijere u New Yorku, kompanija Samsung predstavila je Galaxy Note10 i Note10+seriju pametnih telefona domaćoj javnosti u Sarajevu.

Nova Galaxy Note10 serija, dizajnirana je da zadovolji potrebe najzahtjevnijih poslovnih korisnika, kao i kreativaca, omogućavajući im da dostignu svoj maksimum u svakodnevnim izazovima. Vrhunski, nagrađivani Dynamic AMOLED display, kamera profesionalnog ranga, poboljšana S Pen olovka, super brzo punjenje i nevjerojatna konektivnost uređaja jamči korisnicima da će biti na visini zadatka, bilo da hvataju zabilješke na poslovnom sastanku, montiraju kreativni video ili jednostavno pretražuju internetom.

Foto: PR / Samsung Galaxy Note10 stigao u BiH

''Galaxy Note10 i Note10+ nastavljaju tradiciju inovacija kada su u pitanju pametni telefoni, pružajući korisnicima izvanredne mogućnosti sa poboljšanom S Pen olovkom, kamerom profesionalnog ranga i sjajnom umreženošću, za kompletno, autentično Galaxy iskustvo. Težili smo ka stvaranju telefona koji omogućava korisnicima da svoju pažnju posvete idejama i sadržaju'', izjavio je Matthew Jinkyu Jeon, predsjednik kompanije Samsung Electronics, priopćeno je iz Samsunga.

Galaxy Note10 i Note10+ sadrže najnapredniji spoj hardvera i softvera među današnjim pametnim telefonima, donoseći najveći i najkvalitetniji Dynamic AMOLED ekran sa HDR10+ certifikatom i dinamičkim preslikavanjem tonova, koji čini da fotografije i video materijali budu svjetliji nego na prethodnim Note uređajima i da sadrže nevjerojatan, širok spektar boja.

Foto: PR / Samsung Galaxy Note10 stigao u BiH

Kamera novih Galaxy Note10 uređaja korisnicima pruža priliku da snimaju video profesionalne kvalitete, bez potrebe da sa sobom nose bilo kakvu dodatnu opremu. Video editor omogućava montiranje snimaka uz pomoć S Pen olovke, tako da umjesto da stalno klikaju kako bi pregledali i editirali snimak, korisnici mogu precizno da odaberu točan trenutak koji žele da isjeku.

Kako navode iz Samsunga, softverske inovacije koje nova Galaxy Note10 serija donosi, poslovnim korisnicima daje još veći stepen kontrole nad njihovim projektima, uz povećanu produktivnost i učinkovitost. Galaxy Note10 donosi moćnu inovaciju uz pomoć redizajnirane S Pen olovke. Sada, korisnici mogu da hvataju zabilješke i da automatski konvertiraju svoj rukopis u digitalni tekst uz pomoć Samsung Notes aplikacije, kao i da ga eksportiraju u čitav niz formata, uključujući Microsoft Word.

Galaxy Note10 integrira vezu sa Windows-om direktno u Quick Panel aplikaciji. Jednim klikom, korisnici mogu da se povežu sa njihovim Windows 10 računarom. Tamo mogu vidjeti obavijesti, slati i primati poruke i pregledati fotografije bez gledanja u telefon, u skladu sa potrebama suvremenih potrošača koji tragaju za neometanim i neograničenim iskustvom konektivnosti između njihovih uređaja.

Galaxy Note10 dostupnost

Galaxy Note10 bit će dostupan u aura sjajnoj, aura pink i aura crnoj boji dok će Galaxy Note10+ biti dostupan u aura sjajnoj, aura bijeloj i aura crnoj boji od 23. kolovoza, po preporučenim maloprodajnim cijenama: Galaxy Note10: 1.899,00 KM, Galaxy Note10+ (256 GB): 2.199,00 KM, Galaxy Note 10+ (512 GB): 2.399,00 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close