Pametni televizori

Nevjerojatan vizualni doživljaj uz Samsung QLED 8K

Danas sve više potrošača želi uživati u svom omiljenom sadržaju na većim i pametnijim ekranima
Sci-Tech / Tehnologija | 18. 06. 2019. u 18:10 Promotivni sadržaj
Kopirati

Jedno od zasigurno najvećih inovacija kompanije Samsung u posljednje vrijeme jeste QLED 8K televizor. Sa 16 puta većom rezolucijom u odnosu na Full HD rezoluciju i sa nevjerojatnih 33 milijuna piksela, imat ćete osjećaj da gledate stvaran svijet, a ne ekran.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas sve više potrošača želi uživati u svom omiljenom sadržaju na većim i pametnijim ekranima. Osluškujući potrebe potrošača, Samsung je uvođenjem QLED 8K TV-a, omogućio da na izuzetno velikom ekranu osjete doživljaj gledanja koji je gotovo istinit.

Foto: PR / Samsung QLED 8K televizor

Uz tehnologiju "Ultra Viewing Angle", ovi televizori pružaju maksimalno uživanje u oštroj slici i predivnim nijansama boja iz bilo kojeg kuta gledanja. QLED 8K TV također vam donose i novu razinu preciznosti. Direct Full Array tehnologija kontrolira pozadinsko osvjetljenje svakog područja, a kao rezultat dobivate dublje crne slike bez zamagljenih boja. Osim toga, ovi televizori su sada opremljeni i vlastitim Quantum procesorom koji omogućuje isporuku bilo kojeg izvornog sadržaja u različitim rezolucijama sa poboljšanom osvijetljenošću, kvalitetom slike i zvukom optimiziranim za svaku scenu.

Foto: PR / Samsung QLED 8K televizor

Korisnici QLED 8K sada će moći uživati i u visokom kvalitetu slike na streaming uslugama putem umjetne inteligencije - AI 8K Upscaling. Ova tehnologija dolazi s novom razinom kvalitete slike i zvuka koja je kompatibilna sa 8K, bez obzira na izvornu kvalitetu ili format.

Foto: PR / Samsung QLED 8K televizor

Uz to, vaš QLED 8K TV od sada nikada neće biti potpuno miran, čak i kada je ugašen. Novi ambijentalni način rada pružit će vam korisne dnevne informacije kao što su vremenska prognoza i novinski naslovi ili će vam ipak prikazivati fotografije i umjetnička djela. Ambijentalni način rada pomaže QLED televizoru uklopiti se u interijer vašeg doma za savršeno prirodan efekt.

Foto: PR / Samsung QLED 8K televizor

A ukoliko želite što realniji i dinamičniji zvuk za svaku vrstu sadržaja, novi Samsungovi zvučnici serije Q, optimizirani za QLED televizore, ponudit će vam još pametniju kompatibilnost i doživljaj okružujućeg zvuka. Kao dio suradnje sa Harman Kardon brendom, te uz novu funkciju Adaptive Sound koji omogućava da se čuju razgovori čak i kad je jako utišano, ovi zvučnici mogu analizirati sadržaj koji se reproducira na televizoru i prilagoditi idealnim postavkama zvuka za bilo koju scenu. To znači da će svaki kutak vaše prostorije biti ispunjen zvukom.

Kopirati