Od 27. do 29. ožujka

Neum sljedećeg tjedna domaćin Microsoft NetWork konferencije

Više od tisuću sudionika kroz tri dana konferencije imat će priliku čuti koji su to noviteti kada je u pitanju Microsoft tehnologija te portfolije i usluge koje nude partneri konferencije, ali i mogućnost implementacije najnovijih IT rješenja
Sci-Tech / Tehnologija | 20. 03. 2019. u 13:33 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Microsoft NetWork 9 konferencija, jedan od najvećih tehnološko-poslovnih događaja u godini ne samo u BiH već u cijeloj regiji, održat će se od 27. do 29. ožujka u Grand hotelu Neum, najavili su organizatori u srijedu na konferenciji za novinare. 

Više od tisuću sudionika kroz tri dana konferencije imat će priliku čuti koji su to noviteti kada je u pitanju Microsoft tehnologija te portfolije i usluge koje nude partneri konferencije, ali i mogućnost implementacije najnovijih IT rješenja na razini BiH. 

''Tijekom konferencije govorit će i sami korisnici o svojim iskustvima, benefitima i razlozima zašto su odabrali Microsoft kao dobavljača. Također, organizirat ćemo i biznis dan u čijem fokusu će biti umjetna inteligencija koja je danas sve više aktualna u samom načinu rada i implementaciji IT tehnologija'', izjavio je direktor Microsofta BiH Omar Krivošija. 

Foto: Bljesak.info / Neum sljedećeg tjedna domaćin Microsoft NetWork konferencije

Tu su i tehničke radionice koje će ljudima omogućiti saznanja o novitetima kada su u pitanju cloud servisi, produktivnost poslovnog okruženja i sigurnost, a zainteresirani će moći saznati kako danas tehnologija može pomoći akademskoj zajednici u jednostavnijoj edukaciji osnovnoškolaca. 

Izrazivši zadovoljstvo što je HT Eronet već peti put zaredom telekomunikacijski sponzor konferencije, ocijenio je kako to pokazuje da konferencija raste i opravdava zadovoljstvo i očekivanja sponzora. 

Direktor Sektora prodaje HT Eroneta Robert Crnjac kazao je kako Network konferencija proteklih niz godina predstavlja najpotentniji tehnološko-poslovni događaj u godini, ne samo u BiH nego u cijeloj regiji te je kao takav prepoznat i podržan od HT Eroneta. 

Foto: Bljesak.info / Neum sljedećeg tjedna domaćin Microsoft NetWork konferencije

''Osim prezentacije naše aktualne ponude, konferencija je idealna prilika za upoznati ljude iz svoje branše, proširiti suradnju, uspostaviti nove kontakte, razmijeniti dosadašnja iskustva, te ostvariti dugoročne partnerske odnose na obostrano zadovoljstvo'', kazao je Crnjac i iznimno važnim ocijenio povezivanje svih točaka poslovanja, iznalaženje novih poslovnih modela i rješenja u interesu krajnjih korisnika. 

Konferencija u Neumu, pored BiH, okupit će i sudionike iz regije (Slovenija, Srbija, Hrvatska), te Austrije i Njemačke.

Kopirati
Drag cursor here to close